2777
2789
عنوان

یادتونه

136 بازدید | 21 پست

یه سری گفتم استاد موسقیم حرفاش عادیه یا نه؟ که میگفت بغلت کنم و این داستانا قبل عید جلسه آخری که رفتم انقدر اومد نزدیکم که اولش یه پاش بین پام بود آخر سرم زانوشو زد به زانوم! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته که نمی دونی عادی نیس و تابلو مرتیکه هوله

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

منحرفه

این چیه پیشش میری؟ 

عوض کن استادتو

هی تو هیچ نمیگی هی پیشروی میکنه 

یهو دور هز جون ی بلایی سرت میاره 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

میدونم اولش فکر میکردم عاشقم شده! بعد ۲ هفته قبل عید فهمیدم متاهلم هست🤦🏻‍♀️

حالم بهم خورد 

دیگ نرو پیشش

بنظرم به مدیر آموزشگاه هم بگو تا دخترای دیگ تو دام نیوفتن

و آموزشگاه تو عوض کن

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

چند سالته که نمی دونی عادی نیس و تابلو مرتیکه هوله

انقدر جلو والدین  موجه رفتار میکنه آدم میگه پسر پیغمبره! منم گفتم احتمالا شخصیتش اینجوریه کلا راحته سخت نگیرم حساس نشم ولی عملا دیگه این سری آخر رسما از حد گذروند 

اونوقت تو ساکت موندی

کلاسش کوچیک و شلوغ بود داشیتم  گروهی تمرین میکردیم بعد من وسط ردیف جلو نشسته بودم پشت سریم داشت ویالون میزد اومد گفت نه اینو اشتباه گرفتی دستت قشنگ خم شد رو من به اون بگه چیکار کنه! انقدر اومد جلو که نتونستم حتی پامم جمع کنم پاش دقیقا وسط پام بود هی با خودم گفتم این الان یا دستش میخوره بهم یا یع دفعه زانوشو زد بهم ...بعد جلو همه بود ولی خب کسی دید نداشت به پایین که ...چیکار میکردم داد میزدم سرش؟ سعی کردم به رو خودم نیارم یکم که رفت عقب پامو انداختم رو پام جمع تر نشستم

منحرفهاین چیه پیشش میری؟ عوض کن استادتوهی تو هیچ نمیگی هی پیشروی میکنه یهو دور هز جون ی بلایی سرت می ...

اخه گفتم دیدم با بقیه ام راحته و اینا گفتم این حتما مدلشه چیزی تو دلش نیست و چه میدونم هی سعی کردم پاک فکر کنم دیگه این سری آخر تو جمع با اینکه با همه شوخی میکرد ولی رسما دیگه منو خیلی تحت فشار گذاشت🤦🏻‍♀️

حالم بهم خورد دیگ نرو پیششبنظرم به مدیر آموزشگاه هم بگو تا دخترای دیگ تو دام نیوفتنو آموزشگاه تو عوض ...

میدونی هزار بار تاحالا میخواستم بگم ولی عربار از این ترسیدم اگه بگم میاد میگه من با همه راحتم تو خودت داری واسه خودت بزرگش میکنی آبروم میره اونوقت

اخه گفتم دیدم با بقیه ام راحته و اینا گفتم این حتما مدلشه چیزی تو دلش نیست و چه میدونم هی سعی کردم پ ...

چرا میری؟ نرو تروخدا نرو

میدونی هزار بار تاحالا میخواستم بگم ولی عربار از این ترسیدم اگه بگم میاد میگه من با همه راحتم تو خود ...

نمیتونی از آموزشگاه بری؟