2777
2789

همه جوره داشتیم ۱۴ ۱۵ ۱۷ ۲۱ ۲۳ ۲۸

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

مرسی چله گرفتن بهمون یاد بدید اینجا خیلیا میگن ولی نمیگن چطوریه

بله چرا که نه

چهل روز پشت سر هم تو یک ساعت مشخص با وضو رو به قبله اول نیت میکنیم بعد تمام تمرکزمون به حاجتمونه و با خلوص نیت میخونیم،،، صدقه اول چله فراموش نشه،، نمازها کامل خونده بشه، ترک گناه زبونی، روزی صد استغفار برای خودمون  و صد صلوات هدیه به اقا صاحب الزمان عج

دیگه بخدا توکل کامل میکنیم و باامید میگیم خدایا میدونم ناامیدم نمیکنی  

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

💔مرسی عزیزم

انشاالله هر مشکلی داری حل بشه

غسل سوره ناس و غسل نمک هم انجام بده 

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

من خودم ۸۳ امولی دخترای ۸۵ اینجا دارن ازدواج میکنن واین نگران کنندس

دخترای 90 ای دارن ازدواج میکنن کجای کاری خواهرررر🤣🤣🤣🤣🤣

مال ما محدودیت نداره از 13 تا 50😐😐😐 

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...!

خانوما میانگین بین 22تا 26 

آقایون هم کلا 30 به بالا تا ۴۰

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

دخترای 90 ای دارن ازدواج میکنن کجای کاری خواهرررر🤣🤣🤣🤣🤣مال ما محدودیت نداره از 13 تا 50😐😐😐

در حد مرگ ب خط آخرت خندیدم 🤍🤭

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

در حد مرگ ب خط آخرت خندیدم 🤍🤭

خنده دار هم هست واقعا🥲🥲🥲 یادمه کلاس نهم از 15 نفر  3 ،4 تا از همکلاسیام عقد بودن،تازه ذوقم میکردن،و تمام اونایی سن خیلی پایین ازدواج کردن یا جدا شدن یا دارن تحمل میکنن 

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...!