2777
2789
عنوان

کاش وقتی داریم از هم جدا میشیم😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خودم تعجب میکنم چرا از این آدم خوشم اومد همیشه ازش بدم نیومد نمیدونم چرا مهرش افتاد به دلم

روضه خوانت می شوم با روضه ای تک مصرعی/ بر زمین بودی و بر جسم تو پیراهن نبود💚

علتش این بود که همش میگفت بیا خونه من منم قبول نمیکردم آخرش گفت نیومدی هم رات نمیدادم امتحانت میکردم

آره حتما قبول نمی‌کرد!😑

ایشون مشخصه دنبال سوء استفاده بود

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)

همچین بی لیاقتایی ارزش فکر ندارن دیگه هم اصلا بهش فکر نمیکنی و خودتو هم اینقدر نمیشکونی...اون ولت کرد رفت خب به درک تو که دوسش داشتی حالا کی ضرر کرده تو یا اون؟معلومه که اون بذار دوراشو بزنه ببینه میبینه دیگ مثل تو پیدا نمیشه میاد پیشت ولی تو دیگ محل سگ نباید بهش بدی فهمیدی؟دیگه هم نبینم خودتو سرزنش کنی

همچین بی لیاقتایی ارزش فکر ندارن دیگه هم اصلا بهش فکر نمیکنی و خودتو هم اینقدر نمیشکونی...اون ولت کر ...

😭😭😭

همچین بی لیاقتایی ارزش فکر ندارن دیگه هم اصلا بهش فکر نمیکنی و خودتو هم اینقدر نمیشکونی...اون ولت کر ...

دلم میسوزه برای خودم ...مادرش فوت شده تو دلم میگفتم هر سال باید برای مادرش یادبود بگیرم باید برم پیش باباش زندگی کنم که حواسم باشه بهش یه عروسی بشم که هیچکس همچین عروسی به عمرش ندیده ولی اون چطوری باهام رفتار کرد

دلم میسوزه برای خودم ...مادرش فوت شده تو دلم میگفتم هر سال باید برای مادرش یادبود بگیرم باید برم پیش ...

آره خب تحت تاثیرش قرار میگیری اولاش...ولی دیگ خودتو جمع و جور کن به فکر خودت باش به فکر ایندت مطمئنم همچین دختر خوش قلبی رو تو هوا میقاپنت. در ضمن تا حالا با خودت فک کردی اون بیرلیاقت رفت چرا باید تو زندگیت خراب شده در حالی ک اون اصلا بهت فکر نمیکنه و داره یه جایی دیگ خوش میگذرونه؟

آره خب تحت تاثیرش قرار میگیری اولاش...ولی دیگ خودتو جمع و جور کن به فکر خودت باش به فکر ایندت مطمئنم ...

آسیب هایی که با حرفاش بهم زده روانم‌رو‌بهم میریزه وگرنه اون آدم که ارزشی نداره