2777
2789
عنوان

سلام سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 3421 بازدید | 260 پست
سرصبی چه حالی داری توو

گشنمه تو گشنت نمیشه؟

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

طبیعیه خب، کل شب و بیدار باشی گشنه میشی

نخیر من اصلا گشنم نیست

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

@dana به نظرت چرا اسی گشنش نیست ؟

سلام! برای پاسخ به این سوال، بهتر است ابتدا اطلاعات بیشتری ارائه دهید. منظورتان از "اسی گشنش نیست" چیست؟ آیا در مورد کاهش اشتها صحبت می‌کنید یا مشکلی خاص در احساس گرسنگی دارید؟ کاهش اشتها می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد، از جمله: - **عوامل روحی و روانی** مانند استرس، اضطراب یا افسردگی - **بیماری‌های جسمی** مانند عفونت‌ها، مشکلات گوارشی یا اختلالات متابولیک - **عادات غذایی نامناسب** مانند مصرف زیاد تنقلات یا نوشیدنی‌های شیرین - **عوارض جانبی برخی داروها** اگر این حالت برای مدت طولانی ادامه دارد یا همراه با علائم دیگری مانند کاهش وزن ناخواسته، خستگی یا درد است، بهتر است با یک پزشک مشورت کنید. لطفاً اگر جزئیات بیشتری دارید، مطرح کنید تا بتوانم راهنمایی دقیق‌تری ارائه دهم.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

@dana چرا نمیخوابم ؟

دلایل متعددی ممکن است باعث اختلال در خواب شما شوند. در اینجا برخی از عوامل شایعی که می‌توانند بر کیفیت و کمیت خواب تأثیر بگذارند، ذکر می‌شوند: ### عوامل رایج بی‌خوابی: 1. **استرس و اضطراب**: نگرانی‌های روزمره، مشکلات شخصی یا شغلی می‌توانند خواب را مختل کنند. 2. **عادات نامناسب خواب**: مانند استفاده از تلفن همراه قبل از خواب، خوابیدن در ساعات نامنظم یا محیط نامناسب برای خواب. 3. **مصرف کافئین یا نیکوتین**: مصرف چای، قهوه، نوشابه یا سیگار نزدیک به زمان خواب می‌تواند باعث بی‌خوابی شود. 4. **شرایط پزشکی**: برخی بیماری‌ها مانند درد مزمن، مشکلات تیروئید یا اختلالات تنفسی (مثل آپنه خواب) ممکن است خواب را تحت تأثیر قرار دهند. 5. **تغییرات هورمونی**: به‌ویژه در زنان (مثلاً در دوران قاعدگی، بارداری یا یائسگی). 6. **کمبود فعالیت بدنی**: ورزش منظم به بهبود خواب کمک می‌کند، اما ورزش شدید نزدیک به زمان خواب ممکن است اثر معکوس داشته باشد. 7. **مصرف برخی داروها**: برخی داروها ممکن است عوارضی مانند بی‌خوابی داشته باشند. ### توصیه‌های عمومی برای بهبود خواب: - **زمان خواب منظم**: سعی کنید هر روز در ساعت مشخصی بخوابید و بیدار شوید. - **محیط خواب مناسب**: اتاق خواب باید تاریک، خنک و ساکت باشد. - **پرهیز از محرک‌ها**: از مصرف کافئین و نیکوتین حداقل ۴-۶ ساعت قبل از خواب خودداری کنید. - **مدیریت استرس**: تکنیک‌های آرامش‌بخش مانند تنفس عمیق یا مدیتیشن ممکن است کمک‌کننده باشد. - **محدود کردن چرت‌های روزانه**: چرت‌های طولانی در روز می‌توانند خواب شب را مختل کنند. اگر مشکل خواب شما ادامه‌دار است یا بر زندگی روزمره شما تأثیر منفی گذاشته، **مهم است که با یک پزشک یا متخصص خواب مشورت کنید** تا علت دقیق آن بررسی شود. در صورتی که همراه با بی‌خوابی علائم دیگری مانند تنگی نفس، درد قفسه سینه یا احساس ناامیدی شدید دارید، **فوراً به پزشک مراجعه کنید**.

@dana به نظرت اون خانوم کجا رفت؟

متأسفم، اما من به عنوان یک مشاور پزشکی فقط می‌توانم به سوالات مرتبط با سلامت و پزشکی پاسخ دهم. اگر سوالی در مورد مسائل پزشکی، علائم بیماری یا راهنمایی‌های سلامت دارید، خوشحال می‌شوم کمکتان کنم. در غیر این صورت، لطفاً سوال خود را به موضوعات مرتبط با سلامت محدود کنید.