ستيفانى مدیر عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 11073 عنوان الان من چند سالمه | مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 68 پست متولد ۸۴ شهریور ۲۰ سالمه یا ۱۹؟؟؟؟ اگه کسی پرسید چی بگم 1404/01/08 | 04:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ستيفانى مدیر استارتر عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 11073 عزیزممم خیلی خوشحالم برات ❤من خودمم سال ششم که بودم معلمم بهم پیشنهاد داد ازمون ورودی تیزهوشان رو ثب ... ناامیدی خیلی چیز بدیه آدمو فلج میکنه خیلی میفهمم ، ولی امیدوارم بتونی روش غلبه کنی...و خانم دکتر بشی 😍
ماشینباز عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 2789 ناامیدی خیلی چیز بدیه آدمو فلج میکنه خیلی میفهمم ، ولی امیدوارم بتونی روش غلبه کنی...و خانم دکتر بشی ... ممنونم عزیزم 😍به رشته های پایینترم راضیم 😇فقط دانشگام دولتی باشه و بازار کار رشته ای ک میخونم خوب باشه کسی چه میداند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..
ستيفانى مدیر استارتر عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 11073 ممنونم عزیزم 😍به رشته های پایینترم راضیم 😇فقط دانشگام دولتی باشه و بازار کار رشته ای ک میخونم خوب ... هر چه آید خوش آید 🤲موفق باشی ❤️راستی اهل کدوم شهری ؟ تا ببینم شانست برای فرهنگیان چقدره
ماشینباز عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 2789 خوندی لایک کن عزیزم تا پاک کنم کسی چه میداند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..
الیزابلا عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 1848 شهریور نه باو۱۹ سال و نیم هستی.هم میتونی محاسبه سن آنلاین بزنی تو سایت بحساب هم اینکه میتونی تاریخ امروز رو که ۸ فروردین ۱۴۰۴ هست رو منهای سال تولد خودت کنی به دست بیاری کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.
ستيفانى مدیر استارتر عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 11073 خوندی لایک کن عزیزم تا پاک کنم خوندم عزیزمباید بپرسم برات
ستيفانى مدیر استارتر عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 11073 نه باو۱۹ سال و نیم هستی.هم میتونی محاسبه سن آنلاین بزنی تو سایت بحساب هم اینکه میتونی تاریخ امروز رو ... ممنونم
ماشینباز عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 2789 خوندم عزیزمباید بپرسم برات ممنونم عزیزم البته اینجا متقاضی فرهنگیان زیاده کسی چه میداند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..
مهر23نازنین عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 2729 جوونید هنوز بزرگترین تون ۴۴ سالشه 😁یه جیزی تو دهه شصتی ها خیلی برام جالبه ..انقدر با آب و تاب از دو ... دوره کودکی ما بی نظیر بود ما تنها نسلی هستیم که دنیای بدون گوشی و اینترت رو دیدیم و هم دنیای تکنولوژی و عصر اینترنت و حالام هوش مصنوعی 🙌 ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷