2777
2789
عنوان

قهوه نگوووو بگو تریاق

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 67 پست
یزدی چطور میشه ؟من بابام برام میگیره فک کنم اسمش گلدآرههههه واقعا شیر و قهوه اصلا برای بیدار موندن ت ...

ما خودمون یزدیم عزیزم

تو هیات ها و مراسم ها میدن

ترکیباتش قهوه هل و گلاب و نبات هست😍

عاشقشم😂🫠من چایی موهم بدون قندمیخورم

خیلییی منفوره آخههه

چطور میشه 

من هر موقع میخوام بخورم سیس اینایی رو میگیرم که مجبورشون کردن زهر بخورن و با دنیا وداع کنن😑😂

تازه اون دیالوگ روزهای غریبانه ات را چگونه گذراندی هم برای پلی میشه:/

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر شاتی که میخورم صد هزار ازت میگیرم بعد قورتش که دادم به یادت فوت میکنم تا جذب تو بشه

زیاد میگیری عزیزوووم

چخبره😔😂

با من بدتر از قهوه نکننن

ما خودمون یزدیم عزیزمتو هیات ها و مراسم ها میدنترکیباتش قهوه هل و گلاب و نبات هست😍

چقدر خووووب 

میشه منم بیام یزد؟

یزدی تلخ نبست؟بخوام بگیرم باید بگم قهوه یزدی میخوام؟

اره روش نوشته قهوه یزدی فوری و سایتش cafekhane_official 

اما اگه با اب بریزی تو لیوان ته نشین میشه🤪 مثل نسکافه فوری نیست😂

ای مسلمانان اگر به نعمت اسلام ارج ننهید و از آن روی گردان شوید ، خداوند، این ماموریت را به گروهی دیگر می سپارد آنان که همانند شما نخواهند بود ، پیامبر در توضیح این ایه گفتند در شان سلمان و قوم او نازل شده است ؛ بشارت باد بر شما ای فرزندان فررُّخ! اگر ایمان به ستارهٔ ثریا بسته باشد عرب به آن نمی رسد ولی عجم آن را در اختیار خود خواهد گرفت 🌱 أسعَدُ العَجَمِ بِالإسلامِ أهلُ فارِسَ خوشبخت ترین مردمان غیر عرب به واسطهٔ اسلام مردم ایرانند  از پیامبر پرسیدند که چرا همهٔ قرون از عاد و ثمود و مانند ایشان هلاک شدند و ملک پارسیان به درازا کشید با آنکه آتش پرست بودند پیامبر فرمود ؛ از بهر آنکه آبادانی کردند در جهان و داد گستردند میان بندگان خدای عز و جل   🌱 لطفا حواستون به کاربرهایی که انگار از طرف اسرائیل حقوق میگیرن تا فرهنگ و دین ایرانی رو خراب کنن باشه تو تاپیک های جنجالی مثل چندفرزندی و ... هستن یا کلماتی مثل افتاب مهتاب ندیده رو به عقب افتادگی ربط میدن تا ارزش پاک بودن رو زیر سوال ببرن... 

بیشتر ببینید
اره روش نوشته قهوه یزدی فوری و سایتش cafekhane_official اما اگه با اب بریزی تو لیوان ته نشین میشه🤪 ...

وایییی ممنووونمممم عزیزوممم 

خب با چی باید ریخت که ته نشین نشه ؟🥺😂