2777
2789
عنوان

تف به پریودی 😭تف به معده درد

| مشاهده متن کامل بحث + 3908 بازدید | 40 پست
نه عزیزم پریودی رو میگمباید از بدن و رحمت تشکر کنی هر ماه با دفع خون زاید بدنت رو پاکسازی میکنهمیتون ...

من رفلاکس ندارم 

یه حس غش کردن داره مدام معدم 

امشب شام یکم تند خوردم شاید ازون  تحریک شده 

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل توعم بیا بغلم🥺❤️

🫂🥺

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

عزیزم من امروز تازه پریودشدم همین اولی یه لیوان زعفرون غلیظ خوردم بعدشم مرتب هر ۴ ساعت چایی میخورم ق ...

زعفرون باعث تپش قلب نمیشه؟

چون تپش قلبم دارم 

تاپیک درمان بیماری ها، درمان معده درد رو نوشتم

مرسی عزیزم 

بازم شاکر باش بدنت کار میکنه اگر خیلی اذیتی موقع پریودی شیاف دیکلوفناک استفاده کن چون قرص مسکن خوراک ...

به قول مامانم خیلی بد قلقم از شیاف چندشم میشه

آره اوایل از اعصابم بود اما الان گاهی بی دلیل هم اینجوری میشم ناراحت باشم که دیگه بدتر میشه

میفهمم فقط ارامش

پس چرا انقدر عجیبی... هنوز خودتو نفهمیدی 😔

آستانه دردم پایینه

نمیدونم فداتشم من میخورم گرمیه پریودیم باز میکنه کمتر اذیت میمش

آره واقعا الان هم نیازمه 

مرسی ازت گلم

من رفلاکس ندارم یه حس غش کردن داره مدام معدم امشب شام یکم تند خوردم شاید ازون تحریک شده

ان شآءالله خیلی زود حالت بهتر میشه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم