2777
2789
عنوان

درد و دل یک بدبخت

114 بازدید | 10 پست

شاید دیگه خیلی پر شدم که اگه اینجا نگم میترکم چندماه پیش یه اکانت فیک مریض اذیتم کرد منم چون به دخترخاله م شک داشتم واسش شاتاش فرستادم که از قضا خاله م جای دخترخاله م جواب داده رفته پیامهای دیگه م که واسه دختر خاله م درد و دل کردم در مورد کسی که باهاش در ارتباط بودم خونده آلام در عین بی حیایی رفته پیش همه گفته من عکس اندام خصوصیم واسه پسره ارسال کردم این خاله حیوون روزه میگیره نمازم میخونه کربلا هم رفته یه عالمه چرت و پرت در مورد منو خانواده م گفته من جلو مامانم بخاطر اینکه ناراحت نشه بی تفاوت نشون میدم ولی خیلی پرم خیلی داغونم با کعبه دلها علی زند وکیلی هرشب گریه میکنم دوست دارم بمیرم حالم خیلی بده نمیدونم فقط دوست داشتم بنویسم تا خالی شم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم

چون روزه میگیره و نماز میخونه این چیزا براشون عاره و تعجب کردن

اگه خودشون اهل این کارا بودن بله شما و رلتون هم دعوت میکردن دو پیک با هم بزنید

من روزه می گیرم اما اگه نمی گرفتم هم بیرون چیزی نمیخوردم این فرق مذهبی و غیر مذهبی نیست این فرق باشعور و بی شعوره. من روزه می گیرم و مطمئنم وقتی گرسنه ام سلول های سرطانی بدنم دارن تجزیه میشن. من روزه می گیرم و اتفاقا دم دمای افطار هوس دوچرخه سواری میکنم ، شاید اگه کسی منو ببینه فکر کنه روزه نیستم ولی من روزه ام!خودم اگه بی حجاب ببینم اصلا فکر نمیکنم روزه نیست همینطور که بی حجاب های ترکیه و مصر اناشید مذهبی میخونن و من وقتی میبینمشون حس میکنم ایمانشون خیلی هم از من بیشتره. فعلا خدافففففظ🌸🩷😂 امضای قبلیم یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

یه قسمتی از برنامه زندگی پس از زندگی که راجب تهمت گفته بود و عذاب های اون دنیارو صریح نشون میداد واسش ارسال کن بگو حتما نگاه کنه و به باقی خانواده هم نشون بده

چی بگه ادم....

این نفس شیطانی یکارایی میکنه گاهی زبون انسان قاصره

بهش بگو حتما شاید به خودش اومد.

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

اتو از دخترش نداری؟

یعنی میگی چون اون کثیفه منم کثیف باشم؟ دارم خودم با این درد میسوزم فقط این نیست دوتا دیگه از خاله هامم باهاش تیم شدن یه عالمه چرت و پرت گفتن حتی به بابام تهمت زدن معلوم نیست با کی خوابیده شاید ایدز داشته باشه فقط میتونم بگم تو این دنیای لعنتی پس کی واقعی دوست داره

یعنی میگی چون اون کثیفه منم کثیف باشم؟ دارم خودم با این درد میسوزم فقط این نیست دوتا دیگه از خاله ها ...

ن عزیزم دور از جون 

ولی یا باید بزاری خدا جوابشونو بده یا خودت دس ب کار شی

ن عزیزم دور از جون ولی یا باید بزاری خدا جوابشونو بده یا خودت دس ب کار شی

من صبر ایوب ندارم اگه خدا زود جوابشونو نده جسمم از بین میره این آدم خیلی وقته از درون مرده

اگه دلت میاد مث اون با ابرو دخترش بازی کنی

این روح خودمو بر نمیگردونه  الان فقط دوتا چیز میخوام اولی غیر ممکنه دعا کنین دومی بشه یک اینکه یا برگردم به گذشته و به هیچکی اعتماد نکنم این اتفاقا نیفتاده باشه دوم اینکه خدا منو بکشه مرسی که به حرفام گوش دادین تنها جایی بود که یکم تونستم از بدبختیم بگم بازم ببخشید