2777
2789
عنوان

درد و دل یک بدبخت

114 بازدید | 10 پست

شاید دیگه خیلی پر شدم که اگه اینجا نگم میترکم چندماه پیش یه اکانت فیک مریض اذیتم کرد منم چون به دخترخاله م شک داشتم واسش شاتاش فرستادم که از قضا خاله م جای دخترخاله م جواب داده رفته پیامهای دیگه م که واسه دختر خاله م درد و دل کردم در مورد کسی که باهاش در ارتباط بودم خونده آلام در عین بی حیایی رفته پیش همه گفته من عکس اندام خصوصیم واسه پسره ارسال کردم این خاله حیوون روزه میگیره نمازم میخونه کربلا هم رفته یه عالمه چرت و پرت در مورد منو خانواده م گفته من جلو مامانم بخاطر اینکه ناراحت نشه بی تفاوت نشون میدم ولی خیلی پرم خیلی داغونم با کعبه دلها علی زند وکیلی هرشب گریه میکنم دوست دارم بمیرم حالم خیلی بده نمیدونم فقط دوست داشتم بنویسم تا خالی شم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم

چون روزه میگیره و نماز میخونه این چیزا براشون عاره و تعجب کردن

اگه خودشون اهل این کارا بودن بله شما و رلتون هم دعوت میکردن دو پیک با هم بزنید

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

یه قسمتی از برنامه زندگی پس از زندگی که راجب تهمت گفته بود و عذاب های اون دنیارو صریح نشون میداد واسش ارسال کن بگو حتما نگاه کنه و به باقی خانواده هم نشون بده

چی بگه ادم....

این نفس شیطانی یکارایی میکنه گاهی زبون انسان قاصره

بهش بگو حتما شاید به خودش اومد.

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

اتو از دخترش نداری؟

یعنی میگی چون اون کثیفه منم کثیف باشم؟ دارم خودم با این درد میسوزم فقط این نیست دوتا دیگه از خاله هامم باهاش تیم شدن یه عالمه چرت و پرت گفتن حتی به بابام تهمت زدن معلوم نیست با کی خوابیده شاید ایدز داشته باشه فقط میتونم بگم تو این دنیای لعنتی پس کی واقعی دوست داره

یعنی میگی چون اون کثیفه منم کثیف باشم؟ دارم خودم با این درد میسوزم فقط این نیست دوتا دیگه از خاله ها ...

ن عزیزم دور از جون 

ولی یا باید بزاری خدا جوابشونو بده یا خودت دس ب کار شی

ن عزیزم دور از جون ولی یا باید بزاری خدا جوابشونو بده یا خودت دس ب کار شی

من صبر ایوب ندارم اگه خدا زود جوابشونو نده جسمم از بین میره این آدم خیلی وقته از درون مرده

اگه دلت میاد مث اون با ابرو دخترش بازی کنی

این روح خودمو بر نمیگردونه  الان فقط دوتا چیز میخوام اولی غیر ممکنه دعا کنین دومی بشه یک اینکه یا برگردم به گذشته و به هیچکی اعتماد نکنم این اتفاقا نیفتاده باشه دوم اینکه خدا منو بکشه مرسی که به حرفام گوش دادین تنها جایی بود که یکم تونستم از بدبختیم بگم بازم ببخشید