777yasabi مدیر استارتر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 2223 عنوان پریودی عحیب 51 بازدید | 3 پست بچه ها من واسه اپلین بار پریودم ی ماه شد ک نمیشدم قرص خووردم قطعش کردم بهد سه روز تو دسشویی خونریزی داشتم ولی اصلا مث پریودیای قبلیو نبود مث خونابه بود نوارمم بکم فقط تغییر رنگ داد بخاطرطر قرصس؟لانه گیرینی چیع دیذم ترسیذم آقای قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا 1404/01/08 | 02:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 31614 اقدامی بله عقب یا جلو میشه کم میشه خونریزی من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
777yasabi مدیر استارتر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 2223 اقدامی بله عقب یا جلو میشه کم میشه خونریزی عادیه؟خونریزی روز اولم رسما ی خونابه بود...ینی فردا خونریزی میکنم؟ آقای قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 31614 عادیه؟خونریزی روز اولم رسما ی خونابه بود...ینی فردا خونریزی میکنم؟ ممکنه خودت آماده کنی شایدم نه ببین لانه گزینی اینطوریه خونریزی شدید شده موقع پریودی بعضی اوقات لکه درحد قهوهای یا خونابه چیزی نبوده من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم