2777
2789
عنوان

خودکشی

109 بازدید | 1 پست

چهرم خیلی خوبه از لحاظ ظاهر جوریه که مثالم میزنن ولی پدرو مادرم دوتا ادم مریض هم از لحاظ جسمی هم از لحاظ روحی مامانم شکاک پارانوئیدی بابام بدتر از اون دوناهم هست فهمیدم پدرم مراحل اولیه ی الزایمره یه مرد عصبانی که همیشه کتکم میزد اصلا دل خوشی ازش ندارم،شبی که نانزدم و خانوادش اومدن گفتم من دیگه نمیخوام این اقا خیانت کرده فلانکارو کرده و ...پدرم جلو اونا بلند شد کتکم بزنه فکر کنید...با هیج کسی نمیذارن دوست باشم بیرون برم و هیج وقت نذاشتن هروقتم رفتم بیرون با دعوا و کتک بود بعد اینکه برگشتم الانم که  اردیبهشت عروسیم بود بخاطر خیانت و بد دلی و مامانی بودن خساست نامزدم خودم خواستم جدا شم با اینکه تو ظاهر خیلی نشون میداد عاشقمه تو پروسه ی طلاقم وکیل گرفتم،خودم حقوق خوندم میتونم ازمون قبول شم ولی حالم خوب نیست یعنی یه هزارتومن خرج کنم ازم جواب میگیرن نگید مستقل شو برو سرکار که اونم نمیذارن یعنی بخوام برم تا کوچه ی پایینی نمیذارن یه جوری مانانم صحبت میکنه انگار میرم پیش صدتا مرد خواهرم میگه بخون وکالتتو بگیر ولی مغزم تعطیله یه نفر دورم نیست باهاش حرف بزنم دلم میخواد برم یه جا تنها زندگی کنم انقدر اذیتم نکنن هیچی نمیگم خودمو میزنم به اسگل بودن و باخنده رد میکنم اذیتا و تیکه هاشونو فقط به خودکشی فکر میکنم