2777
2789
عنوان

میگرن

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 51 پست
منم استفراغ میکنم.امیدوارم منم تو بارداری نداشته باشم چون غیر قابل تحمله برام

رزگل من تباه شده یه این راهم الانم کاملن معتاد شدم هرروز مسکن بدون مسکن زندگیم هیچه می خورم تا نفس بکشم از ترسم باردار نمیشم یه بار شدم میگرن گرفت تا مرز کشت سقط شد ازاون به بعد دارم میمیرم هرکار کردم قرصارو ترک کنم نشد اصلن زندگی نکردم😢😢

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

رزگل من تباه شده یه این راهم الانم کاملن معتاد شدم هرروز مسکن بدون مسکن زندگیم هیچه می خورم تا نفس ب ...

حجامت خیلی زباد تاثیر داره .حتما اخر فروردین برو .من فروردین و تیر میرم 

بچه ها شما براتون اتفاق افتاده که یه دفعه از حال برین و بیهوش بشین ? یه بار یکی از بچه های نی نی سایت یه مطلب گذاشته بود که ممکنه انسان به کما بره و دیگه به هوش نیاد 

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50

وای منم میگرن دارم

الانم که باردارم یک ماهه هرروز سردرد میشم دیگه روانی شدم دکتر گفت استامینوفن اشکال نداره ولی من نمیخورم چون هرروز میگرنم میگیره

عصبی شدم

😭😭😭😭😭

من یک زنم. یک زن معمولی. زنی با هزاران حسرت و آرزو. زنی در آرزوی آرامش و خوشبختی... 
رزگل من تباه شده یه این راهم الانم کاملن معتاد شدم هرروز مسکن بدون مسکن زندگیم هیچه می خورم تا نفس ب ...

بمیرم برات عزیزم دکتر مغز و اعصاب رفتی من نورتریپتلین با پرانول بهترم میکنه

جواب ابلهان خاموشی است
بمیرم برات عزیزم دکتر مغز و اعصاب رفتی من نورتریپتلین با پرانول بهترم میکنه

اره نزدیک نه تا مغزواعصاب رفتم اما درست نمیشم که نمیشم دارم میمیرم😢

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من