2821
2789
عنوان

فامیل پررو

84 بازدید | 6 پست

همسایمونن اومدن عید دیدنی.ازعصر ماشینشون چسبوندن دم در خونمون اصلا بزورردمیشیم.خودمون ماشینمون اون سر خیابون پارک کردیم.

هرچی به شوهرم میگم بهشون زنگ بزن میگه عیبه مهمونن یه شبه.اصلا اگه زنگ زده بودن اجازه گرفته بودن یه چیزی اینقد بدم میاد ازاین رفتارا.پرروها شیطونه میگه چهارچرخاشو فسسس خالی کنممم... نو اعصاب

،،تاجی ام 🌟🌟💙💙...هنوزم انتخاب قلبمی بهترین اشتباه من🍁🍂🍂

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حالا یک شب که هزار شب نمیشه شما چقد عجولین شوهرتون درست میگه مگه چند بار از در خونه رفتی واومدی که ع ...

بحث رفت وآمدنیس.از پررو بازی بدم میاد.حالا مااگه اینکارروکرده باشیم سریع زنگ میزدن.بعدم واسه دوسه ساعت مشکلی نیس نه اینکه ۲۴ساعته ماشینتون دم در خونه مردم پارک کنی یه خبرم ندی

به نظر من یه کم دیگه صبر کن چون دیر وقته اگه دیدی نمیرن و موندنی هستن در خونشون در بزن بگو لطفا ماشی ...

به احتمال زیاد تا فردا هستن .فک نکنم دیگه امشب ماشینو جابه جاکنه.شوهرم نمیزاره برم زنگ بزنم 

به احتمال زیاد تا فردا هستن .فک نکنم دیگه امشب ماشینو جابه جاکنه.شوهرم نمیزاره برم زنگ بزنم

ول کن بابا اون پارکینگ برای همه ساکنین ساختمونه 

بعدم  پارکینگ فقط مخصوص ساکنینه حالا اینا دیگه خیلی پررو که هستن اومدن توی پارکینگ برای بقیه ساکنین آپارتمان مزاحمت ایجاد کردن 

ول کن بابا اون پارکینگ برای همه ساکنین ساختمونه بعدم پارکینگ فقط مخصوص ساکنینه حالا اینا دیگه خیلی ...

منظورم اینه که اینا حق ندارن بیان دم پارکینگ یکی پارک کنن وقتی هم که بهشون تذکر میدی جای ماشینشون رو تغییر ندن اگه یه وقتی ماشین شما بخوره به در پارکینگ خش بیفته کی پاسخگو هست