2777
2789

پسره معلمه همکار پسرعمومه رفته بود دایرکت یکی از دوستام که معلمه گفته بود اگه امکانش هست میشه عکستونو بفرستید اونم گفته بود نه شماره خواسته بود بازم گفته بود نه بعدش گفته بود اقلا عکستو نمیفرستی بذارش پروفایل😂😂

دوستم بازم گفته بود نمیخوام و این حرفا…خلاصه این پسره اومده بود لج دوستمو در بیاره گفته بود به نظرم دخترایی که عکسشونو نمیذارن پروف زشتن🤣🤣🤣عین بچه ها😂

بعدش گفته بود شما آشپزیتون خوبه دوستم گفته بود در حدی هست که خونوادم راضی باشن اینم اومده بود کلی از خودش و آشپزیش تعریف کرده بود🤣

بعد نمیدونم چرا یهو اسم منو کشیده بود وسط که شما خانوم فلانی دختر آقای فلانی رو میشناسی خیلی خانوم و متشخصن و این حرفا

الان از ظهر ذهنم مشغول شده بیاین بگین چجوری بهش بفهمونم ازش خوشم میاد🤣اینم بگم حضوری نمیتونم ببینمش

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران.     دختر جنوبم🐚🧜🏻‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا اصلا باید کاری کنی ازت خوشش بیاد :/

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷