2777
2789

هیچوقت بد خانواده شوهر رو ب شوهرت نگو هیچوقت

حتی اگر مادر شوهرت ناراحتت کرد به شوهرت بگو میدونم مامانم چقدر خانوم خوبیه و منظوری نداره ولی فلان جا دلم رو شکست

ی پروسه طولانی یکی دوساله رو طی میکنی تا شوهرت کاملا دستت میاد

دیگ هرچی بشه فقط و فقط پشت توعه چ مقصر باشی چ ن

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچوقت بد خانواده شوهر رو ب شوهرت نگو هیچوقتحتی اگر مادر شوهرت ناراحتت کرد به شوهرت بگو میدونم مامان ...

خداروشکر با خانواده شوهرم هیچ مشکلی ندارم

مشکل شوهرمه یا خودم نمیدونم☹️

چیکار کنیم‌ شوهر همیشه تشنه ما باشه؟ خصوصا رفتارمون

ببین احساسات ادما چ بخوای چ نخوای بعد ی مدت می‌خوابه چون وابسته ب ترشح هورمون هاست و هورمون هم از ی جایی ب بعد کم ترشح میشه

ولی چیزی ک دیدم مردا تشنه ی زنایی هستن ک ب خودشون میرسن و فقط خانوم مطبخی نیستن

مثلا زنایی ک با دوستاشون میرن کافه . می‌گردن خوش میگذرونن کل زندگی رو واسه بچه و شوهر نمیزارن باشگاه میرن پول خرج میکنن تیپ میزنن 

اینجور زنا معمولا ارزش بیشتری پیش شوهر دارن 

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

سلام عزیزدلم امیدوارم خوب باشی

س پیجی هست تو اینستا که من خودم خیلی ازش استفاده کردم درمورد همین سیاست های زنانه س خیلی خوبه خواستی ببین حتما 

اینم آدرسش khanome.zirak 

کلی سیاست بهت یاد میده

میگه سیاست نداری دستور میدی همش دارم سرد میشم ازتدلم گرفته

احتمالا تو رابطه ات نقش مادر رو بازی میکنی براش

مثلا میگی فلان جا برو فلان لباس رو بپوش سردت نشه چرا ب فلانی فلان حرفو نزدی 

این مدلی هستی؟

میگه سیاست نداری دستور میدی همش دارم سرد میشم ازتدلم گرفته

مثلا به جای اینکه برگردی بگی پنجره رو باز کن ، بگو وای چقدر گرممه 

یا به جای اینکه بگی ی لیوان آب بده بهم بگو خیلی تشنه امههه

اگر شوهر چول اینا رو نده چی؟بعد من زبونی و رفتاری رو بیشتر پرسیدم

اگ نده باید تو عمل انجام شده قرارش بدی مثلا بگی عزیزم من نوبت آرایشگاه گرفتم انقدر پول میخوام ن اینکه ازش خواهش کنی بده ...

زبونی و رفتاری تو مردا خیلی موثر نیست چون اونا بیشتر عمل محور هستن و خیلی قدرت تجزیه و تحلیل رفتار های مارو ندارن نیازشون ب محبت کلامی هم نسبت ب ما کمتره