2777
2789
عنوان

امكانش هست!؟

209 بازدید | 26 پست

من دارم الان واسه كنكور ميخونم رشتمم تجربيه اول ارديبهشتم عروسيمه 😉به نظر شما ميشه با جفتش كنار اومد با اين حساب كه همسرمم پشتمه و بعد عروسي تا روز كنكور كارا به عهده اونه از اينورم اگه واسه عروسي كار داشتم روزا برم شبا ام درس بخونم 

به نظرم نهايت سختيش ٥ماهه ولي اخرش انشالله نتيجه خوبي ميگيرم 

راستي برام دعا كنيد پزشكي در بيام 🙏🏻💋

راستي براي تقويت حافظه و رفع خواب الودگي و انرژي چي خوبه !؟

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم عقدم بعد کنکور عروسیمه ولی نمیتونم درس بخونم،اقام هم پشتمه،میشه بگی چجوری میخونی؟اینم بگم درسم ع ...

خوشبحالت بعدشه عروسيت😓درستم خوبه ديگه درد نخوندنت چيه جانم

بخون میشه. دوسم همچین بود ولی قبول شد. 

صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️
خوشبحالت بعدشه عروسيت😓درستم خوبه ديگه درد نخوندنت چيه جانم

پشت کنکوریم،امسالم دانشگاه ملی قبول میشدم ولی پیرا پزشکی ن،اقام گف بمون برای سال اینده ولی الان واقعا حس خوندن ندارم

پشت کنکوریم،امسالم دانشگاه ملی قبول میشدم ولی پیرا پزشکی ن،اقام گف بمون برای سال اینده ولی الان واقع ...

ميخواي چي قبول شي

سلام 

امضاتون الا رو بکنید علی

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.