2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چجوری رات ندادیعنی

یعنی میدونه رفتی شهرشون زنگ میزنی بهش جواب نمیده عمدا...

ن فقط ی بارم دو سه بار اینطوری شده

میگن ما اونموقع خونه نبودیم یا گوشیمون مشکل داش مامانمم توجیه میکنه

من از این مهمونا تو خونه داشتیم نوجوون بودم انقدر متلک بارونشون میکردم و مسخرشون میکردم و میخندیدم ب ...

کاش میتونستم چیزی بگم خجالتی هستم

اگرم چیزی بگم مامانم جهنم میکنه زندگیمو

اتفاقا چون من با مامانم کل کل و جنگ داشتم سربه سرش میذاشتم و مهموناشم اذیت میکردم

خیلی عصبیم کلا این آدم همه چیزش رو مخه توقعش زیاده و هزار تاچیز دیگه 

کاش انقد خجالتی نبودم میتونستم تیکه بندازم بهشون

خوب وقتی مامانت راضیه بیان براش کاریش نمیشه کرد  ولی تو اگه دوست نداشتی پیششون نشین محلشون نده

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
خوب وقتی مامانت راضیه بیان براش کاریش نمیشه کرد ولی تو اگه دوست نداشتی پیششون نشین محلشون نده

نه محل نمیدم ولی فک کن ی غذایی درست کردم ب جا تشکر آقاهه برگشته گفته این چیه ما اینطوری نمیپزیم چقد بدمزه ست حالا فک کن همه داشتن میخوردن و میگفتن خیلی خوشمزه ست البته جوابشو دادم ولی خیلی عصبی شدم ک مامانم واسش مهم نیست 

نه محل نمیدم ولی فک کن ی غذایی درست کردم ب جا تشکر آقاهه برگشته گفته این چیه ما اینطوری نمیپزیم چقد ...

بیشتر کم محلی کن که دیگه نیان براتون

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد