2789
عنوان

حس میکنم میمیرم

59 بازدید | 2 پست

گاهی حس میکنم زود میمیرم

اونوقت کی دخترامو بغل میکنه ناز میکنه ، کی براشون قصه میگه ،کی بهشون اعتماد به نفس میده، کی شبا قبل خواب بوسشون میکنه

وقتی دلتنگ میشن با کی حرف میزنن

روز اول مدرسه با کی میرن کی بهشون میگه مواظب خودت باش کی براشون خوراکی میزاره اگه من نباشم فردای عروسیشون کی براشون گریه میکنه کی دلتنگشون میشه کی نگرانشون میشه کی به تربیتشون اهمیت میده 

باباشون که میدونم زن میگیره، بچه هام تنها میشن شاید خدا خاسته دوتا خواهر بشن که همدم هم باشن

دلم میخاد بزرگ شدنشون رو ببینم ،کاش زود نمیرم...

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

چرادفکر می کنی میمیری؟

اینا از جانب شیطانه ، که باعث ناراحتیت بشه...

بعدشم شما خودت رو مهربانتر از خدا فرض نکن ...خودش به همه مهربانه. ..و ان شالله سایه ات بالاسرشون هست و عروسی دختر و پسرای این دو دخترتم میبینی

چرادفکر می کنی میمیری؟اینا از جانب شیطانه ، که باعث ناراحتیت بشه...بعدشم شما خودت رو مهربانتر از خدا ...

🌸مرسی

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز