ببیم رشتت متوسطه درسته اما میتونی توش خیللللللییییی رشد کنی اما اگه مخیوای نامبر وان شی دوباره بخون ...
ن نمیتونم چون ۲سال عقب مونده بودم بخاطر همین سریع خاستم برم دانشگا.وای گفتی متوسط حالا میمونه تو فکرم🤦♀️من ناراحت میشم از اینک چیز متوسطی داشته باشم.بخاطر اینک ایده آل ها رو میخاستم و سرنوشت نذاشت بهش برسم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
استاد باید کنترل شون کنه شمام خیلی بهشون توجه نکن ارتباط چشمی نگیر یا باهاشون صحبت نکن که پررو نشن
من زو صندلی ک جفتشونه اومدم از سر ناچاری نشستم بعد باهمدیگر در مورد من میگفتن پیک می در صورتیکه چهره هاشون از دلقکم دلقکتره همینجور الکی پشت سرم حرف میزنن
اینا جاشون تو دانشگاه نیست واقعا چقدر بی فرهنگ و بیشعورن اصلا باهاشون دهن به دهن نذار بدتر میشن به خ ...
اره هنوز تو دوران دبیرستان موندن آدم های بی لولی هستن،فقط میتونم سکوت کنم چون انقد ازشون خشم دارم گ تو دانشگا هم نمیتونم دهن ب دهن بذارم مجبورم ساکت شم