2777
2789
عنوان

مگه دوران دانشجویی دوران سختیه

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 42 پست
هر کدوم سختی خودش رو دارهدوران دانشجویی مثل دویدن ماراتن بدون خط پایان مشخصه همیشه استرس یادگیری هست ...

من برا این پرسیدم میخام بدونم قبلا ک کار دادگاهی داشتم و الان. دانشجو شدم و روحیم ضعیف شده آیا نمیتونم از پس این دانشگا بربیام ینی دانشگا سختره

من برا این پرسیدم میخام بدونم قبلا ک کار دادگاهی داشتم و الان. دانشجو شدم و روحیم ضعیف شده آیا نمیتو ...

نه بستگی به علاقتون داره برای من تا به الان بهترین دورانم بوده چون واقعا عاشق رشتم هستم

https://t.me/gypsophilaax"👩🏻‍⚕️📚☕"

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پروسه دادگاه سختره یا رفتن ب دانشگا بنظرت

علاقه داشته باشی به رشتت حتی از دوران مدرسه هم برات راحتتره

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

به نظر من زیاد سخت نیست بستگی داره چطور بگذرونیشبعضیا دوستای خوب پیدا میکنن بهشون خوش میگذره

نمیدونم من داره بهم سخت میگذره بخاطر اینک میگن وااای دانشجو بودن خیلی سخته وااای.رفت آمد و ارائه دادن

من اگ همچین همکلاسی هایی نداشتم برام زهر نمیگذش

ببین یکم دقیق تر توضیح میدی

من قبلا دوران سختی داشتم همش دادگاه میرفتم خب

بعد الان دانشجو شدم انگیزم کلا زیرو رو شد و شد زیر صفر

امسال سال اول دانشگاه هم بود ک از همین امسال خستم شد

احساس میکنم نمیتونم اعتماد بنفس پیدا کنم برا روبرو شدن با جنس مخالف و ارائه دادن جلوشون،بعد میخام خودمو بسنجم ک آیا من همونجور ک از پس دادگاهم بر اومدم آیا نمیتونم از پس دانشگام بر بیام 

نمیدونم چیشو سخت میدونن تو جامعه هر چیزی سختی داره دانشجوییم گاهی سختی داره ولی خاطرات خوب و تجربه ه ...

ینی اینک من تو دوران سخت دادگاهم بودم این دانشگا رفتن سختره؟ من نمیتونم بخاطر روحیم ک ضعیف شده تشخیص بدم کدوم سختره

من قبلا دوران سختی داشتم همش دادگاه میرفتم خببعد الان دانشجو شدم انگیزم کلا زیرو رو شد و شد زیر صفرا ...

ببین عزیزم عادی اما الان که وارد دانشگاه شدی باید بیشتر اعتماد به نفس داشته باشی وچون داداگاهت موفق دانشگاه همینطور چیز خاصی نیست واقعا

نمیدونم من داره بهم سخت میگذره بخاطر اینک میگن وااای دانشجو بودن خیلی سخته وااای.رفت آمد و ارائه داد ...

به منم زیاد خوش نگذشت اشکال نداره 

خیلی به شانست بستگی داره که با چه آدمایی همکلاسی شی 

ارائه هم چیز زیاد سختی نیست چندبار ارائه بدی ترست میریزه اوکی میشی

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.🌹

ینی اینک من تو دوران سخت دادگاهم بودم این دانشگا رفتن سختره؟ من نمیتونم بخاطر روحیم ک ضعیف شده تشخیص ...

دادگاه جنگ روانه 

دانشگاه خیلی ساده تره 

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

ببین عزیزم عادی اما الان که وارد دانشگاه شدی باید بیشتر اعتماد به نفس داشته باشی وچون داداگاهت موفق ...

چرا باید بیشتر اعتماد بنفس بگیرم؟

واقعا نمیدونم کارم شاخه یا ن من فقط یه سال برا کنکور خوندم رتبه ۵۰۰۰انسانی آوردم رشته مدریت رفتم اما باز اینو کم میدونم و حس میکنم کار خاصی نیس ک من بخام بخاطرش اعتماد بنفس بگیرم.🥲🤦‍♀️

چرا باید بیشتر اعتماد بنفس بگیرم؟واقعا نمیدونم کارم شاخه یا ن من فقط یه سال برا کنکور خوندم رتبه ۵۰۰ ...

ببیم رشتت متوسطه درسته اما میتونی توش خیللللللییییی رشد کنی اما اگه مخیوای نامبر وان شی دوباره بخون با رشته تاپ بیار

به منم زیاد خوش نگذشت اشکال نداره خیلی به شانست بستگی داره که با چه آدمایی همکلاسی شی ارائه هم چیز ز ...

همکلاسی های پسر ما خیلی دلقکن خیلی من بابت این قضیه اذیتم کاش آدم بیخیالی بودم