2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ترشحات زرد رنگ از بینی و حلق ، آبریزش بینی وقتی هوا سرد باشه . الان خوب شدی؟ علائم شما چیه

من خیلی سال پیش جراحی کردم و بهتر شدم ولی بازم گاهی چرکی میشه 

دکتر گوش و حلق و بینی میگه درمانش اینه که تا اخر عمرت سرم شستشوی بینی استفاده کنی که اون ترشحات رو بیاره بیرون ولی متاسفانه من از اینکار متنفرم

اینه که یا به دکتر میگم امپول بنویسه یا با دکتر ریه ای که ویزیت میشم بهم انتی بیوتیک قوی میده که بخورم سینوزیتم خوب میشه 

برای ابریزش هم بهم فکسوفنادین میده دکتر 

اسپری بینی هم که کورتون داره خیلی خوبه چرکای میاره پایین قشنگ

من خیلی سال پیش جراحی کردم و بهتر شدم ولی بازم گاهی چرکی میشه دکتر گوش و حلق و بینی میگه درمانش اینه ...

یعنی تا آخر عمر باید دارو خورد ؟ مم دکتر گف عمل فایده نداره این عمل احتمال بازگشت مجدد هست

یعنی تا آخر عمر باید دارو خورد ؟ مم دکتر گف عمل فایده نداره این عمل احتمال بازگشت مجدد هست

اره یه جورایی هر چند وقت یه بار عود میکنه و باید دارو مصرف کنی 

عملش خیلی خوبه اگه دیگه حال ادم بد باشه مجبور میشی که عمل کنی من یه عالم پولیپ و انحراف داشتم و دیگه نفس نمیتونستم بکشم و بینیم کیپ بود و بویایی چشایی اصلا نداشتم عمل چاره اش بود

عملش هم کار هر کسی نیست فقط بعضی متخصص های گوش و حلق و بینی تخصص اندوسکوپی سینوس دارن اونایی که تخصصش رو ندارن معمولا میگن عمل بدرد نمیخوره متخصصش باید بگه عمل لازم داری یا نه 

اره یه جورایی هر چند وقت یه بار عود میکنه و باید دارو مصرف کنی عملش خیلی خوبه اگه دیگه حال ادم بد با ...

من پولیپ دارم . حس بویایی ندارم دارو مصرف میکنم میاد دوباره دارو بزارم کنار میره

شما نوع قارچی بود یا ن

نمیدونم قارچی بود یا نه 

همین که عفونی میشد شدید و چرک از بینی میومد و بعد من مشکل ریه هم داشتم و میزد تنفسم رو بهم میریخت و بساط داشتم 

یه جورایی مثکه به این مشکل میگن تب یونجه تو اینترنت خوندم علائمش این بود که من داشتم