پالمون مدیر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 720 عنوان کنکور | مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 53 پست آقا برا آخرین بار تاپیک میزنم و بعدش میرم دیگه نمیام😂رفقای کنکوری پاشین بیاین باهم درس بخونیم بی بخار ها بیاین دیگه اه🤣 1404/01/07 | 21:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هدف_تلاش عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 2103 سیسی های بی بخار پاشین بیاین دیگه من پایمتعداد گروهمون کم باشه که همو بشناسیم و بیشتر بتونیم همو راهنمایی کنیم پایم متدسطه ولی خیلی عقب موندم و تایم مطالعم کمه باید درستش کنم😔رشتتون؟ خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃 (این اکانت دست سه نفره) من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
پالمون مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 720 من پایمتعداد گروهمون کم باشه که همو بشناسیم و بیشتر بتونیم همو راهنمایی کنیم پایم متدسطه ولی خیلی عق ... تجربی ام شما چیستی؟
هدف_تلاش عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 2103 تجربی ام شما چیستی؟ تجربی خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃 (این اکانت دست سه نفره) من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
پالمون مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 720 من پایمتعداد گروهمون کم باشه که همو بشناسیم و بیشتر بتونیم همو راهنمایی کنیم پایم متدسطه ولی خیلی عق ... کمیم بابا نمیان خیلی
گیلاسoآبی عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 641 وای منم هستممممتجربیم دارم جمع بندی میکنم اما ناجور شل کردم وگرنه درسم و ترازام خوبن حیفه الان و ول کنم
پالمون مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 720 وای منم هستممممتجربیم دارم جمع بندی میکنم اما ناجور شل کردم وگرنه درسم و ترازام خوبن حیفه الان و ول ... عای برگام دقیقا مثل منی منم حرصم میگیره اوضام خوبه😂
هدف_تلاش عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 2103 عه بسلامتی خب حله وای تنها مشکلم اینه درححالی که خوندم سرجلسه چیزی یادم نمیاد و زیاد ترازام خوب نیست خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃 (این اکانت دست سه نفره) من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
پالمون مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 720 وای تنها مشکلم اینه درححالی که خوندم سرجلسه چیزی یادم نمیاد و زیاد ترازام خوب نیست دراستش میکنیم همینکه صفر نباشین ینی میتونیم با خم جلو ببریم کارو
هدف_تلاش عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 2103 دراستش میکنیم همینکه صفر نباشین ینی میتونیم با خم جلو ببریم کارو فقط گروه میزنیم یا همین نی نی سایت؟ خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃 (این اکانت دست سه نفره) من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
گیلاسoآبی عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 641 عای برگام دقیقا مثل منی منم حرصم میگیره اوضام خوبه😂 همش مهمونیماه استرسیم نیستم🤣انشالله از فردا یازده ساعت میخونم