2777
2789
عنوان

کنکوریا✨

239 بازدید | 27 پست

اگر سوالی دارین در مورد کنکور و نهایی اینجا بزارید

صرفا به عنوان کسی که این مسیرو طی کرده تا جایی که تجربه داشته باشم سعی میکنم به بقیه کمک کنم🌸✨

📚🩺🐾

چند روزه برای نهایی میخونم جدی میتونم معدل بالای ۱۹ بشم؟ 

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

دلم میخواد بخونم ولی انگار فقط میخوام،عمل نمیکنم،انگار حوصلشو ندارم،انگار یکی درونم هست که منو گرفته و اجازه نمیده 

تنبل شدم 

چی کار کنم؟

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز ازمون دادم برای ریاضی صفر زدم، با اینکه توی طول سال تا حدی خونده بودم،هیچی نتونستم حل کنم، نمیدونم چکار کنم الان🥺

به نظرت چه مبحثایی درصد میده و راحت تره؟

دلم میخواد بخونم ولی انگار فقط میخوام،عمل نمیکنم،انگار حوصلشو ندارم،انگار یکی درونم هست که منو گرفته ...

در واقع تا حالا هم سینوسی خوندم ،یه مدت خوندم یع مدت هیچی،یه روزی اره یه روزی نه 

با سینوسی خوندن چی کار کنیم.؟

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...!

خب من دکتر بهم گفته ۱ماه مدرسه نرم

از طرفیم ایام عید درس نخوندم

این یه ماهو چجوری برنامه ریزی کنم؟

من نمیتونم با درسنامه ارتباط بگیرم ی روشی برای خوندن درسنامه میشه بگید ؟

مرسی 

چند روزه برای نهایی میخونم جدی میتونم معدل بالای ۱۹ بشم؟

بله که میتونی 

حتما نمونه سوال زیاد کار کن 

هم سوالات سال های گذشته و هم شبیه ساز های سنجش و قلمچی

📚🩺🐾

بله که میتونی حتما نمونه سوال زیاد کار کن هم سوالات سال های گذشته و هم شبیه ساز های سنجش و قلمچی

مرسی قربونت برم من

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

در واقع تا حالا هم سینوسی خوندم ،یه مدت خوندم یع مدت هیچی،یه روزی اره یه روزی نه با سینوسی خوندن چی ...

سینوسی خوندن وحشتناک ترین چیز ممکنه

یعنی اگر روزی ۵ ساعت بخونی ولی هر روز بهتر از اینه که یه روز ۱۲ ساعت بخونی یه روز ۲ ساعت

📚🩺🐾

امروز ازمون دادم برای ریاضی صفر زدم، با اینکه توی طول سال تا حدی خونده بودم،هیچی نتونستم حل کنم، نمی ...

نمیشه دقیق گفت چون تست ترکیبی هم هست

ولی

معادله درجه دو و لگاریتم و تابع و حد و شمارش و احتمال هم نسبتا راحت ترن و هم اینکه حدودا ۳۰ـ۴۰ درصد میشن

📚🩺🐾