2777
2789
عنوان

تروخداااا

47 بازدید | 2 پست

اعصابم خرده حالم خوش نیس

از اخلاقم بدم میاد نمیتونم درست خرج کنم پول میاد دستم دیگه اصلا حواسم نیس چطوری خرج میکنم وقتی تموم میشه گیر میمونم تازه میفهمم خیلی چیزارو نباید میخریدم

دیگه اعصابم نمیکشه

ما قبل از عید شوهرم گف طلاتو بده بدم پول پیش خونه و برا عیدم خرید کنیم،40 تومن طلا 6 گرم فروختیم بعد پول پیشو داد و باقیشم گف تو برو خرید کن هرچی برا عید میخوای بعد منم خوراکیای عیدو میگیرم

کارتم پیام نداش انقد خرد خرد خرج کردم که کلا از 17 تومن باقی مونده 4 تومن تو کارت مونده بود اونم رفت به عیدی خواهراش قرعه کشی و اینا...

حالا حال هیچکدوممون خوش نیس همش حرص میخوره هیچی به من نمیگه به روم نمیاره کاش داد بزنه خودشو خالی کنه نکه بریزه تو خودش شبا از کمردرد و کتف درد نمیتونه بخوابه تا چندساعت پشتشو ماساژ میدم بسکه حرص میخوره فقط یبار با ناراحتی گف من طلا فروختم عید آبروم نره رفتی چرت و پرت خریدی حالا داره واسمون مهمون میاد ولی یه هزاری ام نداریم میوه بگیریم

اصلا روحیه و مغزم بهم ریخته نمیدونم چیکار کنم قدر پولمو بدونم انقد علکی خرجش نکنم

الان چیکار کنم از کجا جور کنم که طفلک کمتر حرص بخوره اعصاب خودمم ریخته بهم دیگه از فکر و خیال مغزم درد گرف شبا نمیتونم بخوابم😟😣

سلام نان آور خونه مرد خونس اما زن خونه مثل بنا میمونه زن خونه باید ببینه چطور ویو‌کجا خرج کنه

برنامه بریزین بعد این اصولی خرج کنین

حساب اصلیتان سه قسمت کنین یک حساب برا پسنداز بزارین یکی خرج خوراک خونه یا اجاره و..

یکم برا خرج تفریح

هر ماه پول میاد تو اون حساب اصلی. برای هر سه حساب طبق سلیقتون تقسیم بندی کنید برا هر حساب یک درصد مشخص واریز کنید 

اینجوری مدیریت مالی کنید

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
سلام نان آور خونه مرد خونس اما زن خونه مثل بنا میمونه زن خونه باید ببینه چطور ویو‌کجا خرج کنهبرنامه ...

امسال تصمیم گرفتم با برنامه ریزی جلو برم

اما الان که داره آبرومون میره نمیدونم چیکارکنم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️