2777
2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 99 پست
چجوری بهش بگم ؟ الان میگه از چی ناراحتی چطور باید بهش بگم

توضیح لازم داری واقعا؟؟؟

جز توجیح چی خواهی شنید؟؟؟؟

میخوای گول بخوری

میخوای با حرفای الکی

یا چُس کنش رو توی برق زدن خامت کنه؟؟

همچین ادمی حتما قلق دخترا دستشه

میزنه به هوووچی بازی

تو هم که عاااشق از عقل فارغ

زود گول میخوری و خودت میوفتی دنبالش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ وقت نمیتونم همچین چیزی رو قبول کنمامشب باهاش درمیون میذارم بهش رک و راست میگم که چی میخواد اگه م ...

اونم برات ماست مالی می‌کنه یه مدت هم این کارو ترک می‌کنه بعدکه خرش از پل گذشت دوباره شروع می‌کنه اینو از منی که 18سال تجربه زندگی مشترک دارم بشنو  البته الان فضای مجازی گند زده به زندگیا و رابطه ها 

چجوری بهش بگم ؟ الان میگه از چی ناراحتی چطور باید بهش بگم

فیلمو ضبط کن بفرست براش بگو ااا این مال شماست اینا کین اسمشون چیه باهاشون در ارتباطی

اینجوری نمیتونه از زیرش در برع

یدونه نه ها چندتااا از استوری هاشو ضبط کن با تصویر

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

حتی وقتی که هنوز چیزی بینمون رسمی نشده هم میشه اسمشو گذاشت خیانت ؟

رابطه رسمی و غیر رسمی نداره فرقش فقط تو شناسنامه است عشقی ک مقدسه با این چیزا حروم نمیشه مگر اینکه زاپاسش باشی اینو  بدون اگر کنارش باشی همیشه زاپاسشی فقط تهش ی روزی هم میگه من از اول نمی‌خواستمت اصرار مادرم بود اونموقع است ک دیگه چیزی ازت نمیمونه

همیشه پایان شب سیاه و تاریک ،سپیده دم است

حتی وقتی که هنوز چیزی بینمون رسمی نشده هم میشه اسمشو گذاشت خیانت ؟

آره عزیزم... مگه رسمی شدن مهمه؟!

آدم وقتی دلش با یکی باشه اصلا دیگرون رو‌نمی بیییینه که بخواد بهشون فکر کنه یا باهاشون باشه یا اینطور چیزا

چه برسه به اینکه بخواد چیزی مخفی کنه 

ب نظرت معنی اینکه تو رو هاید کرده و نمیذارت از بعضی کاراش سر در بیاری چی میتونه باشه؟؟؟

یکم با خودت با وجدانت با عقل و منطقت رو راست باش...

طرف یکیو دوس داره ؛ حتی بیان هم نکرده

فقط دلی دوس داره

سمت کسی دیگه نمیره

ننه باباش هرکیو پیشنهاد میدن فقط میگه نع که نه

حالا طرف ِ تو دوس داشتنش رو مطرح کرده

خانواده ها در جریانن

اسمش خیانت هم که نباشه

حرکت قشنگی نیس

خیانت که تو یک کلمه خلاصه نمیشه

چشماتو باز کن و خواهرانه بخام بگم از الان بااین ادم نرین تو ایندت خواهش میکنم. ۲۶سالشه عمری ازش گذشته تازه هاید میکنه و چیای مخفی میذاره خب بگو کفارت تو ای دپسال پیش ازدواج کرده بودی خو بچت الان دوسالش بود.