من با یکی از فامیلای نزدیکمون در ارتباطم و قراره ازدواج کنیم هنوز خواستگاری رسمی نیومدن بخاطر فوت یکی از اشناها ولی همه در جریانن.. این آقا خودش گفته ک منو میخواد ب همه م گفته ب خودمم همینطور. اونا یه شهر دیگه ن .مشکلی که هست اینه که هنوزم با دخترا در ارتباطه(قبل از منم زیاد بوده ) حالا نمیدونم در چه حده ولی استوری میذاره صدای دخترا تو فیلم هست منم هاید میکنه من با پیج فیک میبینم . دوستش دارم ولی دو دلم نمیدونم چیکار کنم اصلا چجوری به روش بیارم دارم از درون میترکم ولی نمیدونم باید چه رفتاری داشته باشم چجوری بهش بگم ... خواهرانه راهنمائیم کنین😭
نگرانیت درسته ،اینجور موضوع ها شناخت ها میشه خیلی مهم هست از پشت گوشی بفکر حلش نباش اول حضوری پیش سه تا مشاور خانواده برین هرکدومشون یک جلسه مبلغی هم نمیشه اینجور مواقعه ها خانما که آسیب کمتر داشته باشین چرا گفتم سه تا مشاور ! چون پیش سه تا مشاور خیلی راحت نتیجه میرسی
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دیشب میخواستم بهش بگم با تیکه و کنایه گفتم خودشو زد ب اون راه الان میگه از چی ناراحتی بنظرتون بگم ...
کلا اینو میگم دوران شناخت نامزدی و عقد قبل مراسم چشن عروسی یک ارکان ضرور مهم بنیادی خانواده هست که اگ یک خانمی توجه نکنه آسیب هاش میبینه اینم کلی میگم برای همه خانما ک یکم فکر کنند راجبعش دوران آشنایی و عقد خانماا خیلی مهم ضرور بدونین دوران عقد دوران شناخت ها هست با چه مردی میخواین برین زیر یک سقف مهم هست این دوران عقد واسه خانما باهیجانات واحساسی سپری نکنید بعد به چرا هاش میفتین اگ مهم ندونه یک خانم چندسال بعد یک بچه بی گناهم بیاره یک زندگی بشه هم خودش عذاب بکشه وهم بچه بیگناه اون موقعه عذاب هست هم واسه اون مادر هم واسه اون بچه بیگناه وارد عذاب یک زندگی بشه
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.