2777
2789
عنوان

پایتخت7

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 30 پست
فکر کنم آخرین فصل باشه با این نظراتبعد سال ها که دیگه هفت تا فصل تموم بشه غصشون میگیره که چرا دیگه ت ...

نمیزان آدم یه ساعت خوش باشه خوششون از فیلما چرت میاد بعد تموم بشه نظر میدن تموم نشه نظر میدن کلا معلوم نی چشونه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ول کن مردم فقد بلدن ایراد بگیرن  درسته شاید ب خاطر بالا رفتن سن بازیگرا و خیلی دلایل حس قدیم رو نده ولی بازم قشنگه 🥺🥺

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡ "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه گرگ ها میشود." دختر گیلان 🌾

ول کن مردم فقد بلدن ایراد بگیرن درسته شاید ب خاطر بالا رفتن سن بازیگرا و خیلی دلایل حس قدیم رو نده ...

یه نفر چیزی نشر میده بقیه هم حالیشون نیست کپیش میکنن

کلا بعضیا با مخالفت میخوان خودشون رو خاص نشون بدن

اینا همونا هستن که شب عید میگن حال و هوای عید نیست ولی درخت کریسمس میچینن و هالوین پولدار میشن

چهارتا سریال مزخرف کره ای و ترکی رو تو ۳۰۰ قسمت میبینن واسه پایتخت صاحب نظر شدن

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

اوف دلم خنک شد حرف دلمو زدی آفرین

نباید بهشون مجال داد اینقدر سریالای ایرانی رو تخریب کنن 

خدایش سریالهای ایرانی از خیلی سریالهای کشورهای اطراف خوش ساخت تر و بهتر هستن

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

کلا بعضیا با مخالفت میخوان خودشون رو خاص نشون بدناینا همونا هستن که شب عید میگن حال و هوای عید نیست ...

عالی عزیزم

تازه فیلما ترکی که سر ته ندارن هرکی با هرکیه معلوم نیس چیه تو یه سال طول می‌کشه دیدنش با مخالف هایی از سر نادونی و احمق بودنه می‌خوام خاص بشن در صورتی که زشت ترین جلوه داره 

نباید بهشون مجال داد اینقدر سریالای ایرانی رو تخریب کنن خدایش سریالهای ایرانی از خیلی سریالهای کشوره ...

واقعا سریالهای قشنگی داریم شهرزاد چش بود؟بهترین بود 

عالی عزیزمتازه فیلما ترکی که سر ته ندارن هرکی با هرکیه معلوم نیس چیه تو یه سال طول می‌کشه دیدنش با م ...

من ۳۸ سالمه از بچگی با سریال و فیلمهای هالیوود بزرگ شدم از ۱۲-۱۳ سالگی هم انواع سریالهای ترکی و مکزیکی و عربی رو میدیدم 

واقعا سریالهای ایرانی اگر بهشون بودجه درست تعلق بگیره همشون رو میزاره زیر بغلشون حیف محدودیت دارن 

من الان اول یه فیلم هالیوود ببینم میتونم حدث بزنم تهش چی میشه اینقدر داستاناشون تکراری شده

واقعا سریالهای قشنگی داریم شهرزاد چش بود؟بهترین بود

نه اینا فقط میخوان چهارتا ماشین لاکچری باشه و دوتا دختر خوشگل با پسر خوشگل عاشق بشن همشون کارخانه دار باشن اون براشون محتواست🤣