2777
2789
عنوان

یه تازه عروس اومد خونمون

315 بازدید | 27 پست

فامیل نزدیک همسرم بود بعد خیلی ادعاشون میشه دبدبه کبکبه دارن بعد دیشب اومدن خونمون عید دیدنی ننشسته به نامزدش گفت واااای ما هروقت اومدیم خونه شما به ما فقط نخودچی کشمش دادین اجیل 😐جلو یه غریبه که اولین باره میاد خونمون در صورتی که ما پارسال فقط اجیل نگرفتیم امسالم فقط اجیل مخلوط گرفتیم بقیه سالا چهار مغز اعلا میگرفتیم که الان همون ۴ مغز ۱۵۰۰ کیلویی تیلی بهم بر خورد من اینجوری گفت دختره بعد همسرم چون اسم نامزد این خانوم نمیدونست برگشت گفت ببخشید اسمتون چیه نیست که دعوتم نکردن عقد نمیدونم چیه اسمتون دختره ام گفت جا نداشتیم دعوت کنیم همسرمم گفت بهانه نیار و فلان که دختره گفت انشالله عروسی دعوتتون میکنیم که همسرم گفت ویگه دعوتم کنی فایده نداره نمیایم دختر نگذاشت نه برداشت گفت یه نون خور کمتر 😐بعد دو دقیقه گفت البته شما ۴ نفرین ۴ تا کمتر 😐منم دیگه بهر تماشا بودم بس ۵۰۰ پول گذاشته بودم کنار عیدی بدم به تازه عروس بی ادب که ندادم از بی ادبیش حرصم گرفت نفهم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجور آدما که به همه از دید بالا به پایین نگاه می کنم خیلی بی شخصیتم . 

کار خیلی خوبی کردین که پول بهش ندادین

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

چه بی ادب بوده ولی عقد معمولا زیاد دعوت نمیکنن شوهرت تیکه انداخته اونم جواب داده   از اون زبون داراست  عروس

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
چه بی ادب بوده ولی عقد معمولا زیاد دعوت نمیکنن شوهرت تیکه انداخته اونم جواب داده از اون زبون داراس ...

دختره  دختر عموی شوهرم میشه اخه هر سری شوهرمو دیدنی عموش خیلی تعریف میکنه میگه فلانی یعنی همسر من خیلی خوبه دوسش دارم هر وقت لنگه میاد جلو درمون همسایه ایم باهم مثلا پول کم میاره هرسری میاد جلو درمون چک میخواد میاد پول نقدر میخواد میاد ماشینش خراب میاد یا ماشین میاد میزاره تو حیاط ما 😒😒تو که انقدر میگی فلانی خوبه ال بله تو که انقدر تعریع میکنی این بود همش کشک 

اینجور آدما که به همه از دید بالا به پایین نگاه می کنم خیلی بی شخصیتم . کار خیلی خوبی کردین که پول ب ...

اخه اصلا خودش شخص خاصی نیست یه دختر متولد ۸۸ که از سال سوم ابتدایی نذاشتن بره مدرسه بعدشم که همش با این پسر با اون پسر 

عروس در مورد آجیل گفت یا شوهرش؟ مگه نمیگی تازه عروسه؟ از کجا آجیل های سال قبل رو خبر داشته که میگه ه ...

دختره هر سال میاد خونمون دختره فامیل پسره غریبه بود دختره درباره اجیل نظر داد بیشعور 

2790
2778
2791
2779
2792