2777
2789
عنوان

دیروز رفتم دکتر بعد برخورد دکتره

213 بازدید | 13 پست

یجوری بود سرش پایین بود دیدی یسربا معذب میشن ...من سرماخورده بودم و پریودم ضعف و بی‌حال بودم 

من کاردرمانم دکتره میشناسه 

تو محل پدرم عموهام سرشناسن میشناسه 

بااینکه دکتر باسواد و خوبی هست 

من خودم گفتم فشارم رو گرفت 

بعد گفتم آقای دکتر فلان آمپول ویتامین میشه بنویسی و چندتا سرم 

رفتم گرفتم دیدم کلا یدونه سرم با آنتی بیوتیک نوشته  

جوان هست  

تو دلم اول خوشحال شدم گفتم از من خوشش اومده بالاخره یکی پیدا شد😁 بعد یادم افتاد زن داره 

ولی در کل همه میگن بایه نسخه این خوب میشیم من خوب نشدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی 

شوهر مورد نظر دخترا😁😂

تا چند وقت طول میکشه سرماخوردگی

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

بابا من رزیدنت و متخصص توی کار میبینم این که حالا عمومی هست

ببخشید متوجه منظورت نشدم

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

عزیزم پسری که دوست داشته باشه زل میزنه تو چشمات کسی که سرش پایینه یا خجالتیه یا زن داره

دکتر خجالتی نداریم 

من چندین ساله توی محیط درمان هستم 

چرا انقدر حالت تمسخر جواب میدید 

من تعجبم از این بود باید به مریض اهمیت بده رنگ روی من پریده یه فشار نمیگیره 

واقعا سرش پایین بود 

دکتر خجالتی نداریم من چندین ساله توی محیط درمان هستم چرا انقدر حالت تمسخر جواب میدید من تعجبم از این ...

من خودم تو این محیطم میفهمم چی میگی یکم پسرای علوم پزشکی هولن ولی خب این سرش پایین بوده من حس کردم منظوری نداشته

شکرت خداجون💕پرستار مهربون🦭

من خودم تو این محیطم میفهمم چی میگی یکم پسرای علوم پزشکی هولن ولی خب این سرش پایین بوده من حس کردم م ...

ببین من البته ببخشید 

بیشعور تر از کادر درمان مخصوصا پزشکا ندیدم 

البته خوبم دارن 

من خیلی چیزا تو اتاق عمل دیدم نمیشه گفت 

حس خوبی از دکتر نگرفتم 

منظورم خب باید اهمیت میداد 

من هی میگفتم اگه میشه فلان چیز بنویس....ننوشت 

سرش پایین بود 

بابا هرکس یجوری دیگه 

این هیز بودنش رو بیشتر نشون میداد

ببین من البته ببخشید بیشعور تر از کادر درمان مخصوصا پزشکا ندیدم البته خوبم دارن من خیلی چیزا تو اتاق ...

کلا ببین سعی کن محیط بیرون دنبال کیس باشی اینا برخورداشون زیاده

شکرت خداجون💕پرستار مهربون🦭

کلا ببین سعی کن محیط بیرون دنبال کیس باشی اینا برخورداشون زیاده

من دنبال کیس نیستم چه بیرون کار چه داخل کار 

اولا به تقدیر خیلی اعتقاد دارم دوم اینکه پسری که بخواد باید بیفته دنبالم نه من دنبالش

حداقلش آنقدر حالم بد بود که بخوام دنبال شوهر باشم 

من خودم به سختی میرم دکتر چون آنقدر خوددرمانی و دارو خودمون یادگرفتیم که وقتی کارد به استخون میرسه میرم دکتر