2777
2789
عنوان

لعنت به ای زندگی نکبت که من دارم 😭🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 6078 بازدید | 120 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه مردها از دم رو مخنمن تنها انگیزه ام برای ازدواج فرار از دست بابامه کاش یه آدم بهتر از بابام گیرم ...

از چاله نیفتی تو چاه از شوهرم خیری بهت نمیریه همون تحمل بابات بهتره

ازدواج عاشقانه بود با سنتی؟

خودمون آشنا شدیم دوستی سالم داشتیم خانوادم عجله ای گفتن عقد بعد از عقد فهمیدم کثافته درخواست طلاق دادم گره تو کارم افتاد

یا رَبّی ،مَن لی غَیرُک؟❤️

رفته بودم برا طلاق بابای ترسوم پسم فرستاد خونه شوهر

بهتر 

خونه بابات جای جهنم بود صد رحمت به خونه شوهرت پدری که اجازه نمی‌داد ابروهات دست بزنی چه موندی داشتی

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بهتر خونه بابات جای جهنم بود صد رحمت به خونه شوهرت پدری که اجازه نمی‌داد ابروهات دست بزنی چه موندی د ...

شوهرم خیلی کثافته باز پدر تحملش بهتره

💔

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خودمون آشنا شدیم دوستی سالم داشتیم خانوادم عجله ای گفتن عقد بعد از عقد فهمیدم کثافته درخواست طلاق دا ...

خب نباید خانواده رو در جریان میزاشتید اول یکم باهم حرف میزدین چند ماه باهم در ارتباط بودید؟؟

کاربری دست سه نفره ممنون میشم درخواست دوستی ندین

اصلا کوتاه نیا بزار بابات هرجی میخاد بگه فردا بابات حسرت های تورو گردن نمیگیره مرغت یه پا داشته باشه

اصلا کوتاه نیا بزار بابات هرجی میخاد بگه فردا بابات حسرت های تورو گردن نمیگیره مرغت یه پا داشته باشه

از خیانت هاش مدرک جمع کن بده دادگاه سریع تر تموم شه

خب نباید خانواده رو در جریان میزاشتید اول یکم باهم حرف میزدین چند ماه باهم در ارتباط بودید؟؟

مادرم فهمید قول گرفتم به بابام نگه یه روز باش دعوام شد به بابام گفت اونم گفت تا کسی نفهمیده بگو بیان خواستگاری انگار نعوذ بالله زنا کردم