2777
2789
درسته تا خدا نخواد نمیشه ،طرف خودشو از کجا پرت کرده پایین باورتون نمیشه زنده مونده جوون به اون قد و ...

من شنیدم تنها میگی ک صد درصدی و بعدش می میره آدم بازکردن گاز خونس البته وقتی تنهایی .میگن صد درصد مرگه بدون درد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودکشی گناه کبیره است و عذاب بعد مرگ در پی داره کاری نکن در قیامت سرت پایین باشه و عذاب بکشی. با تمام وجودت به خدا توکل و اعتماد کن نمازت اول وقت بخون روایت شده  که هر کس نماز اول وقت بخونه خدا حاجتش میده البته باید مداومت داشته باشه نه فقط یه روز بخونه روز بعد دیگه نخونه چهل روز صبح و شب سوره یس هدیه به حضرت زهرا سلام الله علیهاو  زیارت عاشورا نذر شهید نوید صفری کن درواقع از طرف این شهید این چهل روز زیارت عاشورا رو هدیه کن به امام حسین علیه السلام  ان شاءالله مشکلت حل میشه .

هر روز صبح و شب قبل خواب ۵ بار دستت بزار روی قلبت و به نیت ۵ تن آیة الکرسی بخون آروم میشی ان شاءالله مشکلت هم حل بشه. 

من شنیدم تنها میگی ک صد درصدی و بعدش می میره آدم بازکردن گاز خونس البته وقتی تنهایی .میگن صد درصد مر ...

خدا خودش عمر داده خودشم به وقتش میگیره ،خودتو قوی کن منم ضعیف بودم یه چی مثل خوره افتاده بود به جونم میخواستم با همون قرص تموم کنم نه به بچه هام فکر می‌کردم نه هیچی دیگه ..لعنت برشیطان تو سرم حرف می‌زد تمومش کن ،خدا کمکم کرد و الان خداروشکر میکنم اینکار رو نکردمو زنده ام هنوز 

برو فیلم‌های عباس موزون رو ببین اونایی که خودکشی کردن من دیده بودمو باز میخواستم اینکارو بکنم به پوچی رسیده بودم ،ببین عزیزم تهش زجر و عذاب تو میخوای راحت بشی بدتر گرفتار میشی ،خدا به قلبت آرامش بده وضو بگیر دورکعت نماز با خلوص بخون آروم میشی

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

کتاب طعم شیرین خدا رو بخون اپلیکیشن فرا کتاب داره با یه مبلغی می تونی بگیری اگر جلد اولش بخونی میبینی که چقدر ساده و روانه و دوست داشتنی، راجب خداست فقط کافیه به خدا توکل و اعتماد کنی مطمئن باش مشکلاتت حل میشه  اگر چاپی شو بتونی تهیه کنی که خیلی بهتره سایت کتاب رسان داره این کتاب ولی اگر نشد همون پی دی اف بگیر

چهل روز رو امتحان کن و فقط با خدا باش کارات برای رضای  خدا باشه و بهش توکل و توسل کن نمازات اول وقت باشه و هر روز آیة الکرسی بخون  با اهل بیت علیهم السلام و شهدا درد دل کن مخصوصا امام رضا علیه السلام که پدر هممونه  امام رضا عليه السلام رو جان مادرش حضرت زهرا سلام الله علیها و امام جواد عليه السلام قسم بده که مشکلاتت حل بشه ان شاءالله مطمئن باش خدا به احترام اهل بیت علیهم السلام و شهدا با نظر رحمت بهت نگاه خواهد کرد.