2789
عنوان

عمل مجدد بینی

257 بازدید | 21 پست

دوستان من بینمو عمل کردم و ی بینی فانتزی میخاستم قبلا نوک بینم افتاده و ی قوز داشت بعدش که عمل کردم به دکترم عکس فانتزی نشون دادم ولی متاسفانه بینی من هیچ تاغیری نکرده فقط همون قوز و افتادیش برطرف شده و در اندازش هیچ تاغیری نکرده واقعا حالم خیلی گرفتس و شب‌روز فکرم شده بنظرم دوبارع بخام پیش همون دکتر عمل کنم هزینه چقدر میشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم چهارماهه عمل كردم ميگم نوكش چرا قلمبه و گنده شده دكتر ميگه ورمه . نه پول ترميم دارم ديگه نه ميتونم بقيه راضي كنم دل و جرئت هم نميدونم ميتونم دل بدم به عمل مجدد يا نه . تو چند وقته عمل كردي؟ عكس بعد عمل ديدم خوب بود ولي الان اينجوره . ميگن تا يك سال طول ميكشه جا بيوفته 

منم چهارماهه عمل كردم ميگم نوكش چرا قلمبه و گنده شده دكتر ميگه ورمه . نه پول ترميم دارم ديگه نه ميتو ...

منم همینقدر پنج ماهه عمل کردم بینی بلند و همونه فقط تاغیری نکرده مشکلش بر طرف شده یک سال زمان میبرع ولی فقط ورمش میخابع اتفاق خاصی نمیفتع 

من جای شما باشم ریسک نمیکنم دوباره پیش خودش .چ تضمینی هست این دفعه اوکی بشه ؟

بنظرت جای دیگه عمل کنم کار این دکتر هم خوبه نمی‌دونم چرا بینی منو اینحوری کرد با این که عکس فانتزی هم نشونش دادم 

منم همینقدر پنج ماهه عمل کردم بینی بلند و همونه فقط تاغیری نکرده مشکلش بر طرف شده یک سال زمان میبرع ...

ميگن اخه فرمش با ورم مشخص نيست اون جور😓ان شاء الله خوب باشه برات . منم نيمه فانتزي مي خواستم همه ميبينن ميگن چه طبيعي قشنگي ميگم الان ورم داره . گاهي هم چنان چسب ميزنم الان چند روزه اومدم سفر ديگه نزدم كسي هم نميفهمه ممكنه كه عمل كردي😓كم فهميدن

ميگن اخه فرمش با ورم مشخص نيست اون جور😓ان شاء الله خوب باشه برات . منم نيمه فانتزي مي خواستم همه مي ...

من که همیشه چسپ میزنم 🫠از بس تاغیری نکرده حالت بینی تو چه شکلیه