2777
2789
عنوان

کمککک

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 27 پست
 سیب زمینی ابپز کنم یا همینجوری بندازمش؟؟😥

نه همینجوری ،میگم یکم از ابش بردار آبجوش اضافه کن بعدش دوباره بهش رب گوجه بزن یا عر چاشنی ترش دیگه ای که زدی اضافه کن

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان زیاد دیر نیست. اگه خیلی تلخه. زرشک پلو با مرغ جایگزین کن.

نمیدونم خیلی حالم گرفته شد😫

آن کسے کہ  قـلـبـت را نخواهد   شـڪ💔ـســت…! همان ڪسے است ڪہ آن را سـاخـتـہ اسـت… پس همیشہ فقط به خـــ❤️ـــدا تڪیہ ڪن
یه ذره میخوای شکر بزن البته تا حالا امتحان نکردمااا همینجوری پیشنهاد دادم شاید تلخیشو بگیره بعدشم ...

خدا کنه جواب بده

آن کسے کہ  قـلـبـت را نخواهد   شـڪ💔ـســت…! همان ڪسے است ڪہ آن را سـاخـتـہ اسـت… پس همیشہ فقط به خـــ❤️ـــدا تڪیہ ڪن
سیب زمینی مگه واسه شوری نیست

واسه شوریه اما فکر کنم چون سبزیجاته وهمه چی رپ به خودش جذب میکنه شاید تلخی رو هم کم کنه 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

نمیدونم خیلی حالم گرفته شد😫

اشکال نداره. منم خیلی گند زدم. پیش میاد.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
جوش شیرین بریز

چرا؟ اینهمه میگن استفاده نکنید. 

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

یکم از آب خورشت را بردار بریز دور ..یکم سبزی قرمه سبزی را با آب جوش مخلوط کن بزار تو مایکرویو چند دقیقه به خورشت اضافه کن زیرش را زیاد کن قل بزنه تلخیش میره دیگه هم گرد لیمو نزن هیچ وقت فقط  پر لیمو یا خود لیمو درسته

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد