2777
2789
عنوان

کمککک

149 بازدید | 27 پست

خورشت قورمه سبزیم تلخ شد گرد لیمو زیاد ریختم اصلا حواسم نبود😷😫😫

چیکارش کنم؟؟؟

مهمونم دارم😭😭😭😭 

آن کسے کہ  قـلـبـت را نخواهد   شـڪ💔ـســت…! همان ڪسے است ڪہ آن را سـاخـتـہ اسـت… پس همیشہ فقط به خـــ❤️ـــدا تڪیہ ڪن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم بخدا به منم استرس وارد شد 😓

بیچاره شدم رف آبروم میره وای خدااا😧😭😭

آن کسے کہ  قـلـبـت را نخواهد   شـڪ💔ـســت…! همان ڪسے است ڪہ آن را سـاخـتـہ اسـت… پس همیشہ فقط به خـــ❤️ـــدا تڪیہ ڪن
فکر کنم سیب زمینی بندازی داخلش یه مقداری جذب کنه

اون برای نمکه فکر کنم. 

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

دو تا سیب زمینی فعلا نصفه کن بنداز توش بعد درش بیار 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

فکر کنم سیب زمینی بندازی داخلش یه مقداری جذب کنه

سیب زمینی ابپز کنم یا همینجوری بندازمش؟؟😥

یه ذره میخوای شکر بزن البته تا حالا امتحان نکردمااا

همینجوری پیشنهاد دادم

شاید تلخیشو بگیره بعدشم بتونی یکم ابلیمو بزنی تا ترش بشه اول تو یه کاسه کوچیک امتحان کن

فک کنم خورشید جفت گیری کرده وگرنه این حجم از گرما نمیتونه کار یه خورشید باشه...

هیچکاری نمیشه کرد احتمالا هسته لیمو رفته داخلش

از صدای گذر آب بود که من فهمیدم؛ تندتر از آب روان عمر روان می گذرد... زندگی را نفسی ارزش غم نیست,آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست...!!!
وای وای وای مصیبتااااااااا

😭😫😫

الان زیاد دیر نیست. اگه خیلی تلخه. زرشک پلو با مرغ جایگزین کن.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض