2777
2789
عنوان

بچهاااا 😭😭😭😭😭

223 بازدید | 18 پست

با کارت بابام یه نرم کننده خریدم ۸۰ تومن از دیروز داره بروم میاره و همش میگه مال مفت گیر اوردی دلت نسوخت؟نکه نداشته باشهااا داره موجودیشو گرفتم ۹۰ میل توش بود زورش میاد خرج کنه میگم کارتتو بده با همراه بانکم جابجا کنم پولشو برات مبگه نه نمیخام فقط خدا جوابتو بده الان من باید چکار کنم؟😐😐 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی از نرم کننده ات لذت ببر

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خب بگو پول تو جیبی بهت بده خودت برو بخر مثلا نگو اینو خریدم

خودم شاغلم پول اینو هم عجله داشتیم من کارتمو تو کیفم پیدا نمیکردم مامانم کارت بابامو داد به فروشنده اگه یکم صبر میکرد سریع کارتو نمیداد من خودم کارتمو پیدا میکردم میدادم 

شاید شوخی میکنه 

دختر من با باباش رفته بود داروخونه ب متصدی گفته بالم لب گیاهی دارین ک بچه ها بتونن استفاده کنن،بهش چند مدل نشون دادن و این بچه هم یکیو انتخاب کرده و گرفته.باباشم ب جای اینکه نگیره براش ذوق مرگ شده از زبون ریختن دختر و کارت بهش داده کشیده.خلاصه قیمتش ب نظر من زیاد بود(خیلی واسه لوازم آرایش هزینه نمیکنم)قرار گذاشتن ب من نگن چند خریدن ک دعواشون نکنم.ولی دهنشون لقه جفتشون جدا جدا لو دادن.

حالا من چپ و راست میرم بهشون گیر میدم و ی تیکه ای میندازم در مورد این خریدشون.گاهی هم واقعا جدی میگمااا و ولی معمولا شوخیه.

واسه همین میگم شاید بابان نیتش فقط سر ب سر گذاشتن باشه و جدی نمیگه.

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...
شاید شوخی میکنه دختر من با باباش رفته بود داروخونه ب متصدی گفته بالم لب گیاهی دارین ک بچه ها بتونن ا ...

نه گلم کلن با منت خرجی میده مامانمم اصن ازش پول نمیگیره هروقت پول میخاد به من میگه سه ساله همه لباسای مامانمو خودم میخرم بی منت و بدون چشم داشت خودم همه خرجی میکنم واسه خانوادم با اینکه ۱۹ سالمه و خرج دانشگاهم دارم دریغ از اینکه یبار بهم پول بده بگه خداقل واسه کرایت وقتی میری دانشگاه 

بابامم واسه غریبها دستو دل بازه واسه خانواده خودش نه مثلا قبل عید ۳۰ میلون قرض داد به عمم درحالی یبار من سر سفره گفتم که بشنوه من قسط دانشگاهم عقب افتاده ولی نگفت این قسطتو من میدم 

نه گلم کلن با منت خرجی میده مامانمم اصن ازش پول نمیگیره هروقت پول میخاد به من میگه سه ساله همه لباسا ...

الهی بگردم 

مامانت گناه داره 

الهی خیر ببینی و خوشبخت ترین باشی ک برای مامانت در حد توانت کم نمیزارین❤️

ب نظرم از بابات همینجوری بگیر و واسه منت و حرفاشم ی گوشت در باشه یکی دروازه 

وقتی داره و واسه دیگران هزینه میکنه ب حرفاش اهمیت نده پ تا جایی میتونی بگیر ازش واسه مامانت خرج کن.

البته اعصاب فولادی میخواد،اگه توانشو داری دیگه بهش رحم نکن

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...