2777
2789
عنوان

پسر بور

352 بازدید | 30 پست

رل من عکس از خودش میداد بور بود ولییی تا میگفتم من‌عاشق پسر بورم و اینا میگف مگ پسره سبزه چشه سبز ها خیلیم بهترن و اینا بعضی عکساشم سیاه سفید میداد و اینکه تماس تصویری و هیچی هم نداشتیم مجازی بودیم و اینکه سه چهارتا عکس هم کلا بیشتر ازش ندیدم بنظرتون عکسای خودش بوده اونا؟

کاربری دست سه نفره ممنون میشم درخواست دوستی ندین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینجوری که تو تعریف کردی نه 😂😂😂😂😂😂

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

عاشق پسر بور بودي يا بخاطر اون ميگفتي

عاشق پسر بور هستم بخاطر اون نبوده وقتی ازم می‌پرسید کدوم هنر پیشه دوس داری هم بور ها رو میگفتم😪🤣

ممکن هم هست نبوده باشهتو مجازی ارتباط نگیریدددددددد.

یهویی شد وابسته شدیم الانم ک کات کردم ولی ذهنمو درگیر کرده بود ک اینکه خودش سفیده چرا همش از پسرای سبزه و اینا میگه 

بنظرم خودش سبزه بوده واس همین از سبزه ها دفاع کرده

ینی چی اخه

من بور هستم خودم چطوری میتونم خودمو سبزه ببینم وقتی واقعا سفیدم😂

احتمالا زیاد خودش نبودهیا اینکه خودش بوده و فی‌لتر و ادیت داشته در نتیجه شکل خودش نبوده

فیلتر و ادیت که خیلی بود رو عکساش خیلی زیاد ولی خب حس کردم بدون فیلترم بوره

ینی پسری ک اینق ادیت استفاده میکنه نرماله؟

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قارچ ناخن

moghadasi | 42 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز