2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ب هرچیزی فکرمیکنی نباید به کسی بگی واینکه ی چیزایی فقط جذب کافیه ی چیزایی عمل هم نیازه بستگی داره چی میخوای مثلا من ی طلبی ازکسی دارم ک نمیتونم ازش بگیرم جذب میکنم خودش بیادبده امل اگه بگم پولدار بشم وبشینم ی گوشه این جذب کافی نیس 

تاپیکمو با موضوع به اهدافم رسیدم راز بخون

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

من از چیزای کوچیک مثل خوراکی و خبر تعطیلی و لباس شیک خیلی ارزون  و پیدا شدن صندلی خالی تو مترو😂 جذب کردم تا عشق زندگیم، طلاهای گرون و‌کادوهای ارزشمند

علاقه مندی هام : درس خوندن و فضای آکادمیک👩🏻🎓 زبان اسپانیولی 🇪🇸 شکرگزاری نوشتن🌸 کتاب خوندن📚 تست کردن غذای بین الملل و کافه های جدید با داداشم 🌮 ❤️دانشجوی رشته مشاوره خانواده❤️

من اره. خیلی سال پیش تازه میخواستم واسه دانشگاه بخونم که یه البوم ارزوها درست کردم و عکس چیزایی که دوس داشتم رو چسبوندم. داشگاه تموم شد و ازدواج و...اون دفتره مر شد و تموم. یکی دیگه درست کرده بودم حتی چکی که توش چسبونده بودم عکسشو با همون مبلغ بهش رسیدم. حتی عکس صندل مورد علاقم. کار و... حتی اشتباهی یه عکسیو چسبوندم که توش یه مورد اشتباهی از ناخواسته بود که به اونم رسیدم🤦‍♀️

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
شما به چیزی رسیدینچی بوده چ مدت طول کشید

چیزای کوچیک مث اینکه مثلا خواستم کسی شرش ازسرم کم بشه و مثلا سه سال طول کشیده یاچیزای دیگه ک خیلی زودتر مثلا یه هفته اتفاق افتاده بستگی داره چقدر هرشب بش فکرکنی قبل خواب چقدر بنویسی .شما بنویس و فکر کن ایشالله خیلی زود بش میرسی 

چیزای کوچیک مث اینکه مثلا خواستم کسی شرش ازسرم کم بشه و مثلا سه سال طول کشیده یاچیزای دیگه ک خیلی زو ...

تودم صفر تا صد قانون جذب میدونم

۵ سال پیش کل دوره خریدم 

فقط  دنبال  کسایی هستم که نتیجه دیدن

که باورم بشه خرافات  ودروغ نیست

منو توی تاپیک های قانون جذب  و حاجتروایی، تگ کتین