2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوال جالبیه

ببین احتمالا وسواسی شدی که میپرسی، برای هر بار شستن من دو تا سه برابر مقدار خمیردندان روی مسواک استفاده می کنم، برای ۱ نفر. 

سلام، متاهل، مهندس، دانشجوی دکتری، روانشناس نیستم، در حد تجربه و مطالعه ام مثل یه دوست خوب مشاوره میدم. لطفا اگر احساس کردید میتونم کمکتون کنم، فقط برای مشورت و همفکری درخواست دوستی بدهید نه هیچ چیز دیگه ای. ممنون

سوال جالبیهببین احتمالا وسواسی شدی که میپرسی، برای هر بار شستن من دو تا سه برابر مقدار خمیردندان روی ...

خب چقد طول میکشه تموم منین ؟ ماهی چن تا میخربن ؟ 

بستگی به تعداد شستن در روز داره، متوسط فکر کنم یک ماه میشه.

سلام، متاهل، مهندس، دانشجوی دکتری، روانشناس نیستم، در حد تجربه و مطالعه ام مثل یه دوست خوب مشاوره میدم. لطفا اگر احساس کردید میتونم کمکتون کنم، فقط برای مشورت و همفکری درخواست دوستی بدهید نه هیچ چیز دیگه ای. ممنون

من وسواس دارم شما یعنی ماهی ی باز از اون کوچیکا میخرین ؟؟

بله، فهمیدم وسواس دارین، به خودتون لطمه میزنین شستن زیاد اونم با مواد شیمیایی یعنی مشکلات پوستی شدید در آینده، همون مقداری که گفتم رو بریزید رو دستتون و حدود ۱ دقیقه بشورید نه بیشتر. سعی کنید فقط هم برای نجاست از مایع استفاده کنید نه چیزایی دیگه، مگر اینه خیابان رفتید و برگشتین خونه و نیاز به شستن دارید.

میشه بگین چجوری دستاتون رو میشورین ؟

من خیس که کردم، همون مقدار از مایع رو میریزم رو دستم حدود ۳۰ ثانیه با کف مایع دستام رو آغشته می کنم و بهم میمالم، حدود ۳۰ ثانیه هم زیر آب روشویی میشورم، تمام.

تازه بعضی ها به منم میگن زیاد میشوری.

واسه مسواک چیکار کنم اونم خیلیییی زیاده برام

مسواک زدن هم فوقش ۳ دقیقه اس دیگه، نذار بیشتر بشه

خودت تقسیم کن بالا ۱.۵ پایین هم ۱.۵ دقیقه. بیخیال باشی خیلی بهتره گاهی وسواس علاوه بر مشکل روحی روانی باعث ضعف بدنی هم میشه، زیاد پاستوریزه باشی بعدا با کوچکترین ویروسی یا باکتری از پا در میای.