2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می خوای زود بمیری چون از دنیا توقع درد و رنج و ناراحتی نداری و خورده تو ذوقت ؟ خب توقع بی جاییه ، این دنیا ذاتش همینه ، سختی و گرفتاری و مشکلات شم رو سره همه میریزه نه فقط تو

اما خب یه ویژگی داره اینکه اولا زود گذره یعنی زمان هیچوقت نمی ایسته و مدام داره میگذره ثانیا در کناره هرسختی بالاخره یه جای نفس کشیدنم به آدم میدن... بجای غصه خوردن و این دنیا اون دنیا کردن سعی کن تو زندگیت یه تغییری ایجاد کنی و سرت باچیزایی که دوست داری گرم کنی 

وقتی قرار کسی که دوسش دارم ببینم کنار یکی دیگه مرگ ترجیح میدم

عزیزم منم وقتی ۱۹ ساله م بود مثل تو فکر می کردم یه چند سال که گذشت وقتی برمی گشتم به عقب نگاه می کردم خنده م می گرفت 

تو با ارزشتر از این هستی که وجودت بخواد گره بخوره به بودن یا نبودن یک نفر ، الان احساساتت درگیره ذهنت نمی تونه آزادانه تصمیم بگیره .. سعی کن از طریق یاد گرفتن یک مهارت یا درس یاهرچیزی وارد اجتماع بشی آدم های بیشتری ببینی مطمئن باش نظرت تغییر خواهد کرد