2777
2789
عنوان

حتما ببینین❤❤

75 بازدید | 6 پست

رفیق راستش نمیدونم با زندگی چند چندی 

و چه حالی داری ....شاید صبحت رو با انرژی و امید شروع کردی شایدم از دیشب تا حالا اونقدر گریه کردی که خوابت نبرده .....من از تو چیزی نمیدونم ولی دیدن این تاپیک رو یه نشونه قشنگ در نظر بگیر....

بدون همه چی دست خداست  ان شالله که بهترین رو برات میچیینه.....ایه ۵۹ انعام 💚.....

وَعِنْدَهُ مَفَاتِحُ الْغَيْبِ لَا يَعْلَمُهَا إِلَّا هُوَ وَيَعْلَمُ مَا فِي الْبَرِّ وَالْبَحْرِ وَمَا تَسْقُطُ مِنْ وَرَقَةٍ إِلَّا يَعْلَمُهَا وَلَا حَبَّةٍ فِي ظُلُمَاتِ الْأَرْضِ وَلَا رَطْبٍ وَلَا يَابِسٍ إِلَّا فِي كِتَابٍ مُبِينٍ ﴿۵۹﴾
كليدهاي غيب تنها نزد او است و جز او كسي آنرا نمي‏داند، آنچه در خشكي و درياست ميداند، هيچ برگي (از درختي) نمي‏افتد مگر اينكه از آن آگاه است، و نه هيچ دانهاي در مخفيگاه زمين، و نه هيچ تر و خشكي وجود دارد جز اينكه در كتاب آشكار (در كتاب علم خدا) ثبت است. (۵۹

مرسییییی واقعا به همچین متنی نیاز داشتم 😊🌹🌸🌸

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزی .... قطعا خواست خدا بوده که شما ببینی ....توکل کن بهش💚💚....از ته ته دل💚 ....

مرسییی😊😊💫😊💫🌸🌸🌸🌹

اصلا نمیدونم چی شد یدفعه ای اومدم تاپیکتون اونطوری نبود بگم واسه عنوان اومدم یا کنجکاوی 😍🥺

التماس دعا 🌹🌸💫

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
مرسییی😊😊💫😊💫🌸🌸🌸🌹اصلا نمیدونم چی شد یدفعه ای اومدم تاپیکتون اونطوری نبود بگم واسه عنوان اومدم ...

والا منم کلی درس و کار دارم.... ولی یه حسی بهم گفت همین الان این متن و بنویس یه کسایی الان بهش خیلی نیاز دارن 😊😊😊......الهی شکرت .....توکل به خدا💚

والا منم کلی درس و کار دارم.... ولی یه حسی بهم گفت همین الان این متن و بنویس یه کسایی الان بهش خیلی ...

مرسیییییی😍😍😍