2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما ده هزار بار تاپیک زدی همینو پرسیدی هر تاپیکت هم چندین صفحه جلو رفته هنوز جوابتو نگرفتی؟ چرا همه ...

ببخشید نمی‌خواستم کسی رو اذیت کنم

و فکر نمیکنم کارم تبلیغ چیزی باشه

ببخشید اگر اذیت شدی عزیز دلم. 

در خود بجوی هر آنچه هستی که تویی 
شما ده هزار بار تاپیک زدی همینو پرسیدی هر تاپیکت هم چندین صفحه جلو رفته هنوز جوابتو نگرفتی؟ چرا همه ...

من بیشتر دوست داشتم تجربه زیسته آدم ها رو بشنوم

در خود بجوی هر آنچه هستی که تویی 

چرا انقدر تاپیک میزنی در این مورد با اینکه عوارض وحشتناکشو گفت  دیگرانو ترغیب نکن که کل نسلشونو باعث بشی بیماری های ژنتیکی وحشتناک بگیرن گفتم بهت به بقیه هم میگم که بنزوپیرن داخل سیگار و قلیون با DNA بدنتون که مهم ترین چیز در بدنتون واکنش میده باعث جهش میشه و معلولیت به بار میاره هم برای خودتون هم برای نسل آینده تون 

@niniyar    

نگاه کنید کل تاپیکاش در مورد قلیون و سیگاره نمی دونم از عمده یا غیر عمد ولی خواسته یا ناخواسته داره عادی سازی میکنه با اینکه بهش گفتم چه عوارضی داره باز هم میزاره 

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)

چه عادی سازی ای عزیز من

وقتی از یک چیز زیاد گفته بشه و بقیه بگن آره ما میکشیم و ببینن تعداد نفراتی که میکشن زیاده کلا عادی میشه کلی بچه مدرسه ای اینجا هست که خیلی تحت تاثیرن 

میدونم غیر عمد میزاری ولی ازت خواهش میکنم دیگه نزار خودتم نکش آخه چیه که داری خودتو نابود میکنی به خاطرش 

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)

شما خیلی راجب قلیون تاپیک میزنی.خب اگه دوست داری بکش،دوست نداری هم نکش.تموم شد و رفت...

ولی نکشی بهتره،در شان یه خانوم نیست

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤