2777
2789

چوصی اومدم امروزررفتم کافینت اهنگ ریختم 

ایشالا پسز در ب در شه اهنگای چرت پرت ریخته 

فردا چیکار کنم میخوایم بریم مسافرت مم تمرکز برام فلش اهنگ بریزم هر چی اهنگ چرت پرت ریخت بود 

پاکش کردم اومدم خودم بریزم 

حالا هر چی ریختم میزنم ۰ بایت 

دلرم سکته میکنم فردا بابام انقد حرف بزنه گ

حالا الان بگم ریدم ضایع میشم:)

چرا میزنه صفر بایت؟

درست دانلود کردی انتقال دادی ؟

همه چیزش پاک کن دوباره بریز اهنگا رو دانلود کردی ذخیره کردی درستش؟

فرمتش درسته؟؟

با گوشی داری میریزی یا لپتاب

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فلش بزن ب گوشیت اول 

ی پوشه درست کن جدید باشه 

بعد هرچی آهنگ داری بریز توی پوشه جدیدت

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

من یبار مادرم گفت برو فلش رو پر کن دوتا فیلم ایرانی جدید دوتا فیلم خارجی جدید بیار فقط بگو عاشقانه نباشه مثلا جنایی باشه 

گفتم باشه 

چشمتون روز بد نبینه فیلم خاکبر.سری گزاشته بود 

منم خوراکی خریده بودم مامان بابا آجی بددواین بیاین 

همون ثانیه اول فحش خوردم رفت 🤣🤣

قضیه واسه ۳ سال پیشه 

الانم با رابط میتونی اهنگا رو خودت حذف کنی و جدید بندازی

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

چرا میزنه صفر بایت؟درست دانلود کردی انتقال دادی ؟همه چیزش پاک کن دوباره بریز اهنگا رو دانلود کردی ذخ ...

با  گوشی دارم میرزم اره بخدا همش درسته 

چیکار کنم نمیدونم ضبطمون فردا وصل میشه ب گوشی یا نه

سرت سلامت دختر...

فدای یک تار موت 

بگو فلشم مشکل دار شد اهنگ توش نمیرفت 

اولین شهر رسیدی بده به یک کافی‌نت اهنگ بریزه برات

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
با گوشی دارم میرزم اره بخدا همش درسته چیکار کنم نمیدونم ضبطمون فردا وصل میشه ب گوشی یا نه

خب پس درست دانلود کردی

فلش رو خالی کن 

پوشه درست کن همه اهنگا بریز توش

بعد اصلا تکون نده گوشی رو انتقال بده تو فلش 

فرمتش چیه

یه اسکرین شات بده از پوشه اهنگات 

و تو فلش که زده صفر بایت

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

من یبار مادرم گفت برو فلش رو پر کن دوتا فیلم ایرانی جدید دوتا فیلم خارجی جدید بیار فقط بگو عاشقانه ن ...

نمیشه الان با رابط دارم میزنم همش دونه دونه کپی کرد

منتظر موندم کامل شه الان دوباره فلش کشیدن زدم توی گوشی دیدم میزنه ۰بایت:))))))(