2789
اول یه سوال بپرسین اگ حسم گرفت چشم

از شخصیتم بگو

متعهدم به یک قلب تاابد .. 2/31 روزی که عاشقت شدم وتاابد عاشقت میمونم بهترین اتفاق زندگیم علی جانم.. همیشه جوجه ی خوشگل ومهربون من میمونی ' از خدامیخوام هیچوقت مارو ازهمدیگه جدا نکنه:) دعامیکنم کنار هم بمونیم وبهم برسیم وبهترین زندگی رو بکنیم کنار هم من تااتهش کنارتم وگربه ی خوشگل تو میمونم اینم قول:))🤍

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مشخصات اخلاقی و رنگ شلوار میگی؟

درونگرایین 

لبخند میزنین همیشه

مهربونین و کمک رو دوست دارین 

وقتی عصبی میشین دوسدارین یچیزی رو بشکنین

رمگ شلوار هم ابی یا زرد

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

ظاهرتون تپلیه صورتتون چاله گونه دارینابروهاتونم پهنه

سلام

من یه خواهر مطلقه دارم. یه آشنایی داریم که اون هم از زنش طلاق گرفته.

حستون نسبت به اون آقا چیه؟ اخلاقش چجوریه؟ 

سازگاری دارند؟

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
چی

رنگ لباسش گفتم

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

اره😂😍چهره نامزدمم حدس بزن

چ بدونم ولی 

قدبلنذ مو مشکی چش قهوه ای دماغ باریک

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

درونگرایین لبخند میزنین همیشهمهربونین و کمک رو دوست دارین وقتی عصبی میشین دوسدارین یچیزی رو بشکنینرم ...

سلام

من یه خواهر مطلقه دارم. یه آشنایی داریم که اون هم از زنش طلاق گرفته.

حستون نسبت به اون آقا چیه؟ اخلاقش چجوریه؟ 

سازگاری دارند؟

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
سلاممن یه خواهر مطلقه دارم. یه آشنایی داریم که اون هم از زنش طلاق گرفته.حستون نسبت به اون آقا چیه؟ ا ...

حسم بهش خوب نی 

اخلاقشم چیزی نمیاد ب ذهنم

شاید دارند

ظاهرمو حدس بزن

مو کوتاه مشکی 

ترجیحا پسرونه یا تا روی شونه هات باید باشه 

پوست گندمی روشن 

لاغر

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز