2777
2789
نه اون نیستاین پرستاره چشمو ابروشم مشکیه

عزیزم میشه بگی امیرحسین چه حسی داره بهم؟

آینده‌ای داریم با هم؟

امسال یه رشته خوب میارم؟

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چرا علت خاصی داره؟

حسم بگیر نگیر داره

وقتی پیامی رو میخونم ته دلم یچی احساس میکنم ولی برا شما هیچی نیومد

اولشم گفتم من حس ششم نیستم فقط بعضی وقتا حسام درسته

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

هیچی نمیتونم بگم درموردس متاسفانه

عزیزم میشه بگی امیرحسین چه حسی داره بهم؟

آینده‌ای داریم با هم؟

امسال یه رشته خوب میارم؟

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

چرا مدت زیادمادرش نظرش چیه باهام تماس میگیره مادرش

نظزش خوبه درموردت

نمیدونم

بله میگیره بعد اشتی

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

عزیزم میشه بگی امیرحسین چه حسی داره بهم؟آینده‌ای داریم با هم؟امسال یه رشته خوب میارم؟

کراس داره ک هعی بیشتر میشه

بله شاید

بله همونی ک میخواین

حدودا کی؟ خانوادم راضی میشن که باهاش ازدواج کنم؟ میشه از مشخصات ظاهریشم بگید

یک سال

بله 

قد متوسط با چشمای قهوه ای

صورت کشیده 

یکم تپل

لطفااااا بگووو ازرابطمون چی حس میکنی

خوبه رابطتتون قراره جوری ک‌میخوای پیش بره

حسم بگیر نگیر دارهوقتی پیامی رو میخونم ته دلم یچی احساس میکنم ولی برا شما هیچی نیومداولشم گفتم من حس ...

اول یه چیژی ازم میگی 

بعد بگو کی دیدار داریم؟ تو دیدار هم ازم خوشش میاد ؟ کلا با این ادم خاطرع ای دارم؟

خوبه رابطتتون قراره جوری ک‌میخوای پیش بره

ی ماه تقریبا کات کردیم🥲

میشه از شخصیت اون بگی

متعهدم به یک قلب تاابد .. 2/31 روزی که عاشقت شدم وتاابد عاشقت میمونم بهترین اتفاق زندگیم علی جانم.. همیشه جوجه ی خوشگل ومهربون من میمونی ' از خدامیخوام هیچوقت مارو ازهمدیگه جدا نکنه:) دعامیکنم کنار هم بمونیم وبهم برسیم وبهترین زندگی رو بکنیم کنار هم من تااتهش کنارتم وگربه ی خوشگل تو میمونم اینم قول:))🤍