2777
2789
عنوان

پریود نمیشم🤦🏻‍♀️

127 بازدید | 9 پست

سلام دوستان 

من نوزده سالمه و قبلا پرولاکتین بالایی داشتم و سه ماه پریود نمیشدم  که قرص خوردم خوب شدم ولی الان بازم یک ماهه پریود نمیشم به نظرتون چی بخورم تا پریود بشم؟ کسی تحربه پرولاکتین داشته ؟ الان چون عیده نمیتونم برم دکتر ببینم مشکلم چیه لطفا راه حل طب سنتی بدید🙏🏻

زعفرون 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

زعفران 

یا رازیانه دم کن بخور 

سلام هانی هستم از یه سنی به بعد قدم به نفع موهام کناره گیری کرد شبا که میخوابم جوراب هامو میزارم بالا سرم هم حشره دور و ورم نمیاد هم زودتر بیهوش میشم بهتر میخوابم شما میزارین گوشیتون خاموش شه من قبلش خودم خاموش میکنم بفهمه رئیس کیه 😎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دمنوش درست كن. 

بابونه با اويشن و يكم چاي خشك و نبات

وقتي هم جوش اومد يكم زعفرون بريز

ولي چون مشكل خاص خودتو داري بنظرم حتما دكتر برو

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

خود رازیانه یا عرقش؟

من خودشو دم میکنم

سلام هانی هستم از یه سنی به بعد قدم به نفع موهام کناره گیری کرد شبا که میخوابم جوراب هامو میزارم بالا سرم هم حشره دور و ورم نمیاد هم زودتر بیهوش میشم بهتر میخوابم شما میزارین گوشیتون خاموش شه من قبلش خودم خاموش میکنم بفهمه رئیس کیه 😎