2777
2789
عنوان

اگه هر شب وازلینو بزنم به

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 29 پست
رنده پا پوشیدن دمپایی روفرشی زدن کرم جی یا گلیسولید به پا بعد حمام و طی روز

رنده پا داره بد درد  نمی خوره از اون جوراب نرم کننده پا گرفتم ولی فایده چندانی نداشت

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کرم تر پا کامان عالیه باید حتی وارلین هم می‌زنی پلاستیک بکشی بعد جوراب بپوشی تا صبح باشه اثر کنه

فکر خوبیه ممنونم ازت

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

رنده پا برند تریتون بخرید

ممنونم💐

به زبان محلی ما به یه سطح صاف و نرم کره گفته میشود. زبان عربی

یعنی چی

رنده پا برند تریتون بخرید

بابت امضات 🫂🫂🫂

کوکتل بگیر از مغازه ارایشی بندار تو تشت اب ولرم پاهاتو یک ربع بزار داخلش بعد برو تو حمام سنگ پا بکش

اتفاقا گرفتم یه بار چند تا بعدش پاهام خارش گرفت شدید

یه لایه زخیم بزن بعد کیسه فریزر بکش پاهات بعد روش جوراب بپوش

صبح پاشدی دوباره همینکارو بکن بزار یکی دوساعت بمونه بعد برو حموم رنده ی پا بکش کااااااااااامل پاک میشه

با کیسه فریزی ببند پاهاتو . و صبح کره تحویل بگیر. پاهای نرم 😁

اگه صبح با عجله بیدار بشه و یادش بره نایلون پاشه ، میخوره زمین اونوقت 😂😂 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
یه لایه زخیم بزن بعد کیسه فریزر بکش پاهات بعد روش جوراب بپوشصبح پاشدی دوباره همینکارو بکن بزار یکی د ...

ممنونم ازت

2790
2778
2791
2779
2792