2777
2789
عنوان

ترس شدید از دزد

241 بازدید | 11 پست

خونه دخترخالمو سالهای پیش دزد زده.ولی از اون سال من استرس وحشتناکی دارم از خونه میام بیرون هیچ عیدی مسافرت نمیرم از ترس این قضیه.حالا محلمون بسیار امنه اپارتمانیه یکبار هم خبر دزدی تو کل مجموعه نپیچیده ولی یه چند ساعتم از خونه میرم بیرون تپش قلب شدید میگیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا چیزی نصف شبی به ذهنم نمیرسه🤣🤣🤣

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

خونه منم چند سال پیش دزد اومد پلیس می‌گفت فقط باید برق روشن بزارید که فکر نکنن خونه نیستید

خونتون ویلاییه؟خونه ما برجه  دم و دستک و نگهبان خیلی داره.درای ورودی قفله کلا مگه با ریموت باز کنن ساکنین ولی خب به همسایه هام اعتمادی نیس 

پنجره ها حفاظ داره؟ درب ضد سرقت؟ مجموعه دوربین داره؟ دزدگیر نصب کردید؟ دیگه دلیلی برای ترس نیست. فوق ...

اره عزیزم.زیر یک کیلو بابا دلارم که هیچی.ولی ادم دلش میسوزه باز

خونتون ویلاییه؟خونه ما برجه دم و دستک و نگهبان خیلی داره.درای ورودی قفله کلا مگه با ریموت باز کنن س ...

نه عزیزم اپارتمانه خونمون 

۴ طبقه و ۴ واحد کلا 

از اون موقع در ورودی رو ساعت ۹ به بعد قفل میکنن و حتی کلون میندازن چون چند ماه پیش دزد اومد و موتور یکی از طبقات رو برد و جالب این بود تو دوربین ضبط شده بود طرف اومده و خیلی شیک کلید انداخت اومد توی خونه و موتورو برد جلوی در و روشن کرد و برد😐

برای همین کلونش هم میندازن 

طلاهاتو بده مامانت نگه داره یا اگر تهرانی بذار صندوق امانات بانک. تا با خودت راحت‌تر کنار بیایی. دیگ ...

اره عزیزم باید همینم بذارم بانک چون بعضی وقتام باهم با مامانم مسافرت میریم