2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی میگ و زه

431 بازدید | 40 پست

دیگ از دستش کلافه شدم الان اومدم   تو پذیرایی بخوابم از بوی بدش خسته شدم نمیدونم چیکار کنم تا الان ۳۰۰ بار دعوا کردم 

همیشه میگه شکمم باد کرده 

میگم غلط میکنی خودت فشار میدی ک ب گوزی 

بوی خیلی بدی داره بمب هسته ایی شیمیایی کم میاره جلوش 

خیلی زیاد غذا میخوره پر خوره 

هی میگم کم بخور شب بازم باد معدت نمیزاره ما بخوابیم سوراخمون میکنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخود کرده مردک چندش اه 

مث چی دروغ میگه 

اگه هم مریضه ک بره دکتر بهونه الکی میاره 

باد ببرتش  شخصیت صفررررر یعنی ذره ای خجالت تو وجودش نیست 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

حالم بهم خورد منم ....

ببرش دکتر.

یا از دارو خونه براش قرص ضد نفخ بخر 

عرق نعنا بده

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

😂

ترشی جات زیاد میخوره؟ نزار بخوره 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

معده یا سیستم گوارشش مشکل داره

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76__۲۲ آبان 1404....... هدف اول: 70 ....... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

2790
2778
2791
2779
2792