2777
2789
عنوان

عید کجا رفتید

59 بازدید | 5 پست

من چند روزه اومدم خونه پدرم ولی خیلی سختمه،با دوتا بچه ،ماشینم ندارم دارم عذاب میکشم اگرم نمیومدم ناراحت میشدن.به وقتایی میخوان بخوابن بچه ها سروصدا میکنن و،،،نمیدونم چکار کنم خیلی دارم اذیت میشم اگرم برم میدونم داستان میشه وناراحت میشن.شما کجا رفتید یا خونه پدرتون چند روز میمونید؟

امروز بعدظهر اومدیم که روزه مون خراب نشه.. 

صب هم قبل ظهر برمیگردیم.. 

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزم چند ساعت فاصله دارید؟خونه پدری ‌و وطن ک روزه باطل نمیشه

3 ساعت

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز