2789
عنوان

یه غلطی کردم

153 بازدید | 11 پست

من چندین سال تو یه برنامه مجازی با عکس فیک فعالیت داشتم سنمو چهرمو همه چیو دروغ گفتم 

الان عاشق یکی شدم اونم دوسم داره تو رابطه نیستیم 

نظرتون چیه بهش نگم باهاش برم دیت حضوری همه چیو بهش بگم،و بگم اره دختر بودم و ترسیدم هویت واقعیمو بگم 

سنمو یکم بیشتر گفتم🫠

۸ سال تفاوت سنی داریم در اصل 

گفتم مامانم مدیره مدرسه هس میرم پیشش 

نمی شد بگم مدرسه میرم 

چکارکنم از نظر شما؟خودم از زیبایی کم ندارم فکرنمیکنم سر قیافه رد شم شاید بخاطر دروغ هام نخوادتم 

کاش اونی ک دوسش داشتم دوسم میداشت:)لطفا جایی نظر میدم جز استاتر کسی دخالت نکنه😊کاربر۹۸/درخواست دوستی نمیپذیرم/اک دست دو نفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا سنتو کمتر گفتی یا بیشتر؟برو حضوری بهش بگو

بیشتر 

بدبختی اینجاس گفتم نامزدم داشتم😐🤌🏻

بخدا احمقم

کاش اونی ک دوسش داشتم دوسم میداشت:)لطفا جایی نظر میدم جز استاتر کسی دخالت نکنه😊کاربر۹۸/درخواست دوستی نمیپذیرم/اک دست دو نفره

واقعیتو بگو

میشه شما درخواس دوستی بدی؟پسری بیشتر همجنس خودتو درک میکنی

بگو اینجوری گفتم ک کسی مزاحمم نشه

من ریز به ریز چیزایی رو بهش گفتم ک واقعیت نداشته 

🥲دلم میخواد خودمو بکشم

واقعیتو بگو بهش

اصلا یه چیزایی گفتم ک خودمم باورم شده🫠😂

اصلا یه چیزایی گفتم ک خودمم باورم شده🫠😂

😂😂 اشکال نداره ، ولی دیگه واقعیت رو بهش بگو 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز