2777
2789
عنوان

بهم خیانت شد😭😭

213 بازدید | 12 پست

اول عید بعد تبریک و اینا بهم گفت که پریا (رل سابقش) خیلی راحت حرف میزد تو خیلی پاستوریزه ای منم بهم برخورد اما نخواستم حساسیت نشون بدم گفتم ما دوتا ادم متفاوتیم اصلا قشنگ نیست هنوز تو گذشتت میچرخی این شد سر منشا بحث که من تو رو انتخاب کردم پریا هنوز دنبالمه من پا نمیدم چندتا شات از پیام های دختره فرستاد منم گفتم وظیفت متعهد بودنه منتی سرم نزار گفت حالا که اینطوریه من میرم منم گفتم برو گفت حلالم کن منم گفتم شب خوش تموم شد این ماجرا تا اینکه یکی از دوستام گفتم گفت برو دنبالش نزار پریا بره سراغش در همین حین پریا که اتفاقا من پیجش و با یه اکانت دیگه فالو میکردم عکس میذاشت و همش در رابطه با جداییشون با پارتنر من بود 

منم خیلی اعصابم خورد میشد یه روز دیدم پارتنرم استوری گذاشته هیچی اولین عشق نمیشه من ریپلای بیگ لایک  زدم من و انفالو کردم بهش مسیج دادم که کارت قشنگ نیست برام محترمی که بلاکت نکردم سین زد گفت بلاک کن منم محل ندادم گفتم حتما باز لجبازی کرده تا اینکه دیدم پریا استوری دست تو دست گذاشته امشب پارتنر منم تگ کرده 

حس میکنم قلبم منفجر شده انگار اهن ذوب شده توش ریختن بعد میان اب یخ میریزن دارم از درون نابود میشم لعنت به دنیا که فقط به من تنهاییش رسیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با یکی باش که فقط تورو ببینه روت حساس باشه کسی ب چشمش نیادولش کن باو غصه چی میخوری مگه چ تحفع ای بزا ...

اولین بار بود که حس عاشقی کردم از موقعی که دیدم عرق سرد کردم حالم ناجوره

بابا اینقد این مردا رو‌گنده نکنید 

همشون عین همن 

ناراحت از دست دادن یه لاشی هستی؟

خوشحال باش که زودتر رفت به درک 

ببین اون حس عاشقیت وقتی قوی میشه که مطمعن باشی از طرفت ک فقط مال خودته من جای تو بودم با این شرایط حالم ازش بهم میخورد ک هیچ سعی میکردم سریع تررررر روی نکبتش رو از تو ذهنم پاک کنم همین 

و بعد سلام درود به عشق بعدی🤤

بابا اینقد این مردا رو‌گنده نکنید همشون عین همن ناراحت از دست دادن یه لاشی هستی؟خوشحال باش که زودتر ...

ناراحت از دست دادن اون نیستم خودش فهمیده لیاقت من و نداره و رفته 

ناراحت معصومیت و قلب شکسته خودمم

ببین اون حس عاشقیت وقتی قوی میشه که مطمعن باشی از طرفت ک فقط مال خودته من جای تو بودم با این شرایط ح ...

ناراحت از دست دادن اون نیستم خودش فهمیده لیاقت من و نداره و رفته 

ناراحت معصومیت و قلب شکسته خودمم حس میکنم به حریم شخصیم تجاوز شده

ناراحت از دست دادن اون نیستم خودش فهمیده لیاقت من و نداره و رفته ناراحت معصومیت و قلب شکسته خودمم حس ...

میدونم چ حسی داری سعی نکن کار احمقانه ای کنی من کم سن بودم یبار چنتا قرص خوردم بخاطر ی پسر بی ارزش حالا ک یادش میوفتم میبینم اون اصلا عشق نبود و منم فقط احمق بودم

چن سالته؟

سلام 

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن تخفیف ویژه در حد رایگان میده 

برای بقیه هم هزینه اش خیلی پایین در حد رایگان 

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4